ΠΑΟ: Εμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα στην Λεωφόρο

ΠΑΟ: Εμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα στην Λεωφόρο

Σε έναν αγωνιστικό χώρο – χωράφι στο «Απ. Νικολαϊδης» ο Παναθηναϊκός παραχώρησε ισοπαλία στον Αστέρα Τρίπολης (0-0). Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Oι φιλοξενούμενοι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο, ωστόσο οι πράσινοι έχασαν δύο κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο με τους

Πούγγουρα (39’) και Χατζηγιοβάνη (45’), οι οποίοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν από τη μικρή περιοχή. Στο 34’ ο Κρέσπι έστειλε την μπάλα στα δίκτυα με απευθείας εκτέλεση φάουλ, αλλά το τέρμα δεν μέτρησε γιατί στην πορεία της μπάλας έβαλε το πόδι του ο Μπαράλες και ο διαιτητής έκρινε πως επηρέαζε τη φάση και ο Αργεντινός φορ ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας δημιούργησε ευκαιρίες, όμως δεν μπόρεσε να «σκοτώσει» το τριφύλλι.

Ο Θ. Τζήλος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Βέλεθ, Μπουζούκη, Αλεξανδρόπουλο, Σένκεφελντ, Ριέρα, Βαλιέντε, Κώτσιρας.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Καρλίτος (76′ Μακέντα), Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης (65′ Ιωαννίδης), Αϊτόρ (82′ Αθανασακόπουλος), Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Αλεξανδρόπουλος.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Αλβάρες, Σουάρεθ, Καστάνιο, Βαλιέντε, Μουνάφο (90′ Μπόρχα Φερνάντεθ), Σίτο (63′ Καπίγια), Ριέρα (63′ Λουίς Φερνάντεθ), Κρέσπι (87′ Τιλίκα), Μπαράλες. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter