ΠΑΟ: Ενδιαφέρον για Πακιστανό μεσοεπιθετικό

ΠΑΟ: Ενδιαφέρον για Πακιστανό μεσοεπιθετικό

Ο Παναθηναϊκός κινείται για την μεταγραφή του Πακιστανού μεσοεπιθετικού Γκάιας Ζαχίντ του ΑΠΟΕΛ, αλλά είναι δύσκολο να τον αποκτήσει!

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής τα έχει «σπάσει» με την κυπριακή ομάδα, όμως δεν πρόκειται να τον αφήσει ελεύθερο και ζητάει χρήματα για την παραχώρηση του. Και οι «πράσινοι» του Γιάννη Αλαφούζου δεν έχουν ούτε ένα ευρώ να δώσουν για την ενίσχυση τους. Γι’ αυτό τους απασχολούν κυρίως ελεύθεροι ή δανεικοί ποδοσφαιριστές.

O Ζαχίντ αποκτήθηκε τον Αύγουστο του 2017 από τη Βαλερέγκα με ποσό 500.000 ευρώ και αυτά τα δυο χρόνια ήταν βασικός στον ΑΠΟΕΛ. Πέρυσι είχε στο σύνολο 32 συμμετοχές και 3 γκολ.

«Υπάρχει γέφυρα επικοινωνίας και φαίνεται να υπάρχει έδαφος για να βρεθεί κάποια συμφέρουσα πράξη για όλους. Το θέμα δεν είναι τόσο προχωρημένο έτσι ώστε να μιλάμε για άμεσες εξελίξεις», ανέφεραν κυπριακά ΜΜΕ για το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» για τον Ζαχίντ και ο Νίκος Νταμπίζας προσπαθεί να τον κλείσει ως δανεικό. Στα αρνητικά της υπόθεσης είναι ότι ο ποδοσφαιριστής έχει υψηλό κασέ (γύρω στις 400.000 ευρώ) για τα οικονομικά δεδομένα του Παναθηναϊκού. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter