ΠΑΟ: Η κλήρωση κυπέλλου να γίνει από παράγοντες των ομάδων και όχι από εκπροσώπους της ΕΠΟ

ΠΑΟ: Η κλήρωση κυπέλλου να γίνει από παράγοντες των ομάδων και όχι από εκπροσώπους της ΕΠΟ

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο γίνεται… θέμα ακόμα κι αν η κλήρωση του κυπέλλου θα πραγματοποιηθεί παρουσία εκπροσώπων ομάδων. Μετά τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Άρης, Θ. Καρυπίδη, που εμμέσως έθεσε θέμα αξιοπιστίας των κληρώσεων κυπέλλου που διενεργεί η ΕΠΟ, την σκυτάλη πήρε ο Παναθηναϊκός που αμφισβήτησε τις μεθόδους της ομοσπονδίας. Το τριφύλλι, ενόψει της κλήρωσης που θα γίνει την Τετάρτη 29/12 για την προημιτελική και την ημιτελική φάση του κυπέλλου, ζήτησε τη φυσική παρουσία των εκπροσώπων των οκτώ ομάδων, καθώς και να μη διεξαχθεί η κλήρωση «από τους εκπροσώπους» της ΕΠΟ.

Από την πράσινη ΠΑΕ υποστήριζαν πως «με αφορμή την επερχόμενη κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας η θέση του Παναθηναϊκού, η οποία θα πάρει άμεσα επίσημη μορφή, είναι η διεξαγωγή της να γίνει με φυσική παρουσία των παραγόντων και όχι ιντερνετικά. Επί της διαδικασίας, αυτή να υλοποιηθεί από τα ίδια τα πρόσωπα που θα βρεθούν εκεί και όχι από τους εκπροσώπους της ΕΠΟ. Άλλωστε τόσο οι παράγοντες όσο και τα στελέχη των ομάδων «ελέγχονται» σχεδόν καθημερινά (για COVID19), πηγαίνουν κανονικά στα γήπεδα και τις προπονήσεις, επομένως δεν συντρέχει κανένας λόγος «αποκλεισμού» και πριβέ κλήρωσης».

Οι ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα είναι: οι Αναγέννηση Καρδίτσας, Λαμία, Παναιτωλικός, Άρης, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter