ΠΑΟ: Ηττα – «σφαλιάρα» από τον Ατρόμητο με σκόρερ τον Λάζαρο

ΠΑΟ: Ηττα – «σφαλιάρα» από τον Ατρόμητο με σκόρερ τον Λάζαρο

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος τιμώρησε τον κακό Παναθηναϊκό και με το γκολ που πέτυχε στο 88’, ο Ατρόμητος κατέκτησε μία παλικαρίσια νίκη στο ΟΑΚΑ.

Το «τριφύλλι» προερχόταν από δύο νίκες με Λαμία και Απόλλωνα που βρίσκονται στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα και οι Περιστεριώτες τον προσγείωσαν απότομα. Η ήττα ήταν ένα πισωγύρισμα για τους γηπεδούχους που από το ξεκίνημα της σεζόν βρίσκονται μακριά από τον στόχο τους που είναι η συμμετοχή τους στα πλέι οφ.

Οι παίκτες του Λάζλο Μπόλονι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν τους αντιπάλους τους και ο Γιαννιώτης δεν δέχθηκε πίεση. O Ατρόμητος ήταν καλύτερος και το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Χριστοδουλόπουλος.

Οταν μία ομάδα δεν πάει καλά υπάρχουν νεύρα κι αυτό αποτυπώθηκε στην αλλαγή του Μακέντα, ο οποίος ήταν έξαλλος και πέταξε ένα μπουκάλι νερό. Η αντικατάσταση του ήταν πάντως δικαιολογημένη, καθώς δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του και δεν συμμετείχε στις προσπάθειες δημιουργίας φάσεων.

Ο διαιτητής Π. Τσαγκαράκης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Σένκεφελτν, Βιγιαφάνιες, Σάλομον.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Σάντσες, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Ζαγαρίτης, Μαουρίσιο, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης (74′ Βιγιαφάνιες), Σαβιέρ (61′ Αϊτόρ), Καρλίτος, Μακέντα (61′ Καμπετσής).

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Μανούσος, Ούμπιδες (81′ Χαρίσης), Σάλομον (82′ Μπουσούλατζιτς), Αγκάγιεφ (59′ Χριστοδουλόπουλος), Κωτσόπουλος (83′ Μουνίθ), Μάτιτς (67′ Ενσικουλού). 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter