ΠΑΟ και ΑΕΚ πήραν θέση για τη νέα επίθεση στον Ευαγγέλου

Η νέα έμμεση επίθεση στον διαιτητή Αγγελο Ευαγγέλου προκάλεσε την αντίδραση των ΠΑΕ ΑΕΚ και Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» υποστηρίζουν σε ανακοίνωση τους πως αυτοί που «προσπαθούν να οδηγήσουν σε διακοπή το ελληνικό πρωτάθλημα, θα βρουν απέναντι τους όλες τις υγιείς δυνάμεις του ποδοσφαίρου» και η Ενωση στην ανακοίνωση της αναφέρει ότι «είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να αποτελέσουμε την ασπίδα απέναντι σε όσους φτάνουν ακόμα και να απεργάζονται σχέδια πλήρους αποσταθεροποίησης».

Δείτε επίσης: Στόχος νέας επίθεσης το σπίτι του διαιτητή Ευαγγέλου

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καταδικάζει απερίφραστα το νέο κρούσμα βίας κατά της ελληνικής διαιτησίας. Η ελληνική πολιτεία και όλες οι αρμόδιες αρχές οφείλουν να διαλευκάνουν άμεσα όλες τις εκκρεμείς υποθέσεις βίας κατά των διαιτητών.

Όσοι καταφεύγουν σε μεθοδεύσεις βίας και απάτης και προσπαθούν να οδηγήσουν σε διακοπή το ελληνικό πρωτάθλημα, θα βρουν απέναντι τους όλες τις υγιείς δυνάμεις του ποδοσφαίρου.

Μόνη απάντηση σε αυτή την αθλιότητα ειναι η απομόνωση τους και η απρόσκοπτη συνέχιση του πρωταθλήματος».

Και η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ πέραν της αυτονόητης καταδίκης της επίθεσης, δεύτερη μέσα σε λίγες ημέρες, στο σπίτι του διαιτητή Άγγελου Ευαγγέλου, καλεί άπαντες να αντιληφθούν με σύνεση και ψυχραιμία τη σοβαρότητα των στιγμών.

Αποτελεί χρέος των κρατικών μηχανισμών να διερευνήσουν μέχρι τέλους όλες αυτές τις μαφιόζικες επιθέσεις, αλλά και υποχρέωση όλων μας να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να ενεργήσουμε αποφασιστικά και με γνώμονα το συνολικό καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να το προστατεύσουμε και να αποτελέσουμε την ασπίδα απέναντι σε όσους επιχειρούν να το μετατρέψουν σε αρένα εξυπηρέτησης των συλλογικών συμφερόντων ή και σε όσους φτάνουν ακόμα και να απεργάζονται σχέδια πλήρους αποσταθεροποίησης».

Μυστικά & Documento

09/05/2021, 17:00
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader