ΠΑΟ: Με ηγέτη τον Βραζιλιάνο Βιτάλ «σκόρπισε» 4-0 τον Απόλλωνα

ΠΑΟ: Με ηγέτη τον Βραζιλιάνο Βιτάλ «σκόρπισε» 4-0 τον Απόλλωνα

Με πρωταγωνιστή τον 23χρονο Βραζιλιάνο Ματέους Βιτάλ και σκόρερ τους Μαουρίτσιο (30’), Καρλίτος (45’+1, 73’) και Αλεξανδρόπουλο (83’) ο Παναθηναϊκός νίκησε στην Λεωφόρο 4-0 τον Απόλλωνα και μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα.

Στο ξεκίνημα του αγώνα η «ελαφρά ταξιαρχία» είχε τον έλεγχο και πίεζε για να ανοίξει το σκορ. Οι

Φατιόν, Κάστρο, Σλίβκα κυριάρχησαν στο χώρο του κέντρου, ωστόσο η εικόνα του ματς άλλαξε μετά το 25’.

Δύο δοκάρια

Οι πράσινοι μέσα σε δύο λεπτά είχαν ισάριθμα δοκάρια. Στο 27’ με τον Πέρεθ και στο 28’ με τον Αϊτόρ.

Το σκορ άνοιξε στο 30’. Ο Βιτάλ έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ο Βέρχουλστ δεν μπόρεσε να μπλοκάρει την μπάλα και ο Μαουρίτσιο, ο οποίος μάζεψε το ριμπάουντ, την έστειλε με σουτ στα δίκτυα (1-0).

Ο Απόλλων έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 42’ με τον Τσιλούλη, ο οποίος δεν πρόλαβε να «εκτελέσει» τον Διούδη.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έγινε το 2-0.

Ο Βιτάλ πέρασε την μπάλα στον Χουνακάρ, αυτός έβγαλε τη σέντρα και ο Καρλίτος από τα αριστερά νίκησε τον Βέρλχουστ.

Ο Απόλλων μπήκε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ντάουντα στο 49’ να μην μπορεί να σκοράρει μέσα από την περιοχή. Στο 54’ έμεινε όμως με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Φατιόν. Παρόλα αυτά στο 62’ ο Διούδης με εντυπωσιακή απόκρουση στέρησε από τον Παμλίδη ένα γκολ.

Στο 73’ ο Βιτάλ έδωσε ασίστ στον Καρλίτος, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει για δεύτερη φορά στο παιχνίδι (3-0). Το τελικό αποτέλεσμα (4-0)διαμορφώθηκε στο 83’ με σουτ – οβίδα του Αλεξανδρόπουλου από 25 μέτρα.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Απόλλων είχε δοκάρι με κεφαλιά του Νίκου Ιωαννίδη.

Ο Σιδηρόπουλος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Αϊτόρ, Χουανκάρ, Μαουρίτσιο, Κάστρο, Σλίβκα, Τσιλούλη, Ντομίνγκες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Μαουρίσιο (46’ Αλεξανδρόπουλος), Αϊτόρ (65’ Χατζηγιοβάνης), Βιτάλ (74’ Παλάσιος), Λούτνκβιστ (46’ Ιωαννίδης), Καρλίτος.

Απόλλων: Βέρχουλστ, Ντεντάκης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Τουτουαρίμα, Φατιόν, Σλίβκα (65’ Ματέι), Κάστρο, Σάχλι (55’ Παμλίδης), Ντάουντα (64’ Ιωαννίδης), Τσιλούλης (65’ Φαν Λα Πάρα).

**«Οε οε οε, ελεύθερο σε θέλουμε Παναθηναϊκέ», φώναζαν πριν από την σέντρα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού με ξεκάθαρες αιχμές κατά του Αλαφούζου.

**Oι θύρες 13-14 ήταν κλειστές για λόγους περιφρούρησης της τάξης και δημόσιας ασφάλειας. Σε ανακοίνωση της η ΠΑΕ ενημέρωσε τους φιλάθλους ότι

«στο σημερινό αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης (20:30) οι θύρες 13 και 14 θα παραμείνουν κλειστές για λόγους περιφρούρησης της τάξης και δημόσιας ασφάλειας. Όσοι φίλαθλοι έχουν αγοράσει εισιτήριο στις συγκεκριμένες θύρες, θα ενημερωθούν εντός των επόμενων ημερών για τον τρόπο επιστροφής του αντιτίμου».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter