ΠΑΟ: Νίκησε τον Άρη, φωνάζει ο Δώνης

ΠΑΟ: Νίκησε τον Άρη, φωνάζει ο Δώνης

Με ένα όμορφο σε εκτέλεση γκολ του Δημήτρη Κολοβού ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Αρη στο «Κλ. Βικελίδης» (1-0). Οι πράσινοι ήταν καλύτεροι, είχαν και δοκάρι με τον σκόρερ τους, ενώ ο Ξενόπουλος απέκρουσε πέναλτι που εκτέλεσε ο Φετφατζίδης.

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και στο ξεκίνημα του οι παίκτες του Γ. Δώνη δημιούργησαν δύο φάσεις (7’ και 8’), αλλά ο Καμπετσής δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 39’ ο Γ. Βρέσκας σφύριξε πέναλτι σε τράβηγμα του Αλεξανδρόπουλου στον Μπρούνο Γκάμα. Η υπόδειξη έκανε έξαλλο τον Γ. Δώνη και όταν ο διαιτητής πήγε στο VAR για να δει την παράβαση, ο 50χρονος προπονητής του είπε: «Ποιο πέναλτι ρε παιδιά τώρα, κάθε εβδομάδα γελοιοποιήστε. Έλεος η ξεφτίλα δεν έχει όρια κάθε εβδομάδα. Αν θέλεις να βρεις πέναλτι δώστο, δεν πειράζει, τα έχουμε συνηθίσει. Την περασμένη εβδομάδα ήταν ανεπαίσθητο το τράβηγμα στον Κολοβέτσιο, είναι αυτή επαφή για πέναλτι; Τώρα πάλι αυτό. Ελα πια, αρκετά, κάθε εβδομάδα».

Το πέναλτι εκτέλεσε ο Φετφατζίδης, ο Ξενόπουλος έπεσε στη σωστή γωνία και απέκρουσε την μπάλα.

Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Βρέσκας έδωσε και δεύτερο πέναλτι στον Αρη, αλλά μετά τη χρήση του VAR πήρε πίσω την αρχική του απόφαση.

Οι φιλοξενούμενοι στο 62’ είχαν δοκάρι με τον Κολοβό, ενώ το μοναδικό γκολ που έκρινε το ματς σημειώθηκε στο 75’. Ο Ανουάρ σέντραρε και ο Κολοβός με κεφαλιά ψαράκι στη γωνία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ροζ δεν θα αγωνιστεί στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 86’.

Άρης: Κουέστα, Ρόουζ, Μπακούτσης (78’ Διαμαντόπουλος), Δεληζήσης, Μπαγκαλιάνης, Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης, Γκάμα, Μαρτίνες (72’ Σόουζα Ούγκο), Μαντσίνι.

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης (84’ Μπεκ), Ζαγαρίτης, Ανουάρ, Αλεξανδρόπουλος (59’ Σερπέζης), Μπουζούκης (84’ Θεοχάρης), Αθανασακόπουλος (59’ Κολοβός), Καμπετσής (59’ Μακέντα).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter