ΠΑΟ: Νίκησε τον Ιωνικό (1-0), σταθεροποιήθηκε στην 4η θέση

ΠΑΟ: Νίκησε τον Ιωνικό (1-0), σταθεροποιήθηκε στην 4η θέση

Ο Παναθηναϊκός πέρασε από τη Νεάπολη, επικρατώντας 1-0 του Ιωνικού και εδραιώθηκε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι νεοφώτιστοι είχαν δοκάρι, ωστόσο δεν σκόραραν και αυτή ήταν η πέμπτη διαδοχική τους ήττα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας1.

Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα ήταν για τους γηπεδούχους με τον Ντάλσιο να αστοχεί στο 5’ με σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής. Ο Ιωνικός απείλησε και στο 16’. Ο Αοσμαν εκτέλεσε κόρνερ, ο Μύγας έπιασε γυριστή κεφαλιά και η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Οι πράσινοι είχαν κατοχή μπάλας και σκόραραν στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησαν. Στο 38’ ο Βιγιαφάνιες έκανε παράλληλο γύρισμα και ο Αϊτόρ με δυνατό σουτ νίκησε τον Χουτεσιώτη (0-1).

Οι Νικαιώτες μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 48’ ο Ντάλσιο γύρισε την μπάλα από αριστερά, ο Μύγας έπιασε το σουτ, η μπάλα βρήκε το πόδι του Χουάνκαρ και στην συνέχεια «κατέληξε» στο αριστερό δοκάρι.

Ο Παναθηναϊκός μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ στο 54’, ωστόσο ο Μύγας πήρε την μπουκιά μέσα από το στόμα του Βιτάλ.

Στο 73’ δυνατό σουτ του Κάνιας έφυγε λίγο άουτ.

Ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Λένις, Κάνιας, Αοσμαν, Αϊτόρ, Σέκενφελντ.

IΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Μύγας, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Βαλεριάνος, Ρομαό, Κάνιας (82’ Ματσούκας), Λένις (66’ Κιάκος), Άοσμαν, Ντάλσιο (82’ Μάναλης), Τουράμ (66’ Μάντζης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Μαουρίσιο, Βιτάλ (66’ Παλάσιος), Αϊτόρ, Βιγιαφάνιες (88’ Αλεξανδρόπουλος), Καρλίτος (66’ Ιωαννίδης).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter