ΠΑΟ- ΟΦΗ 3-2: Η χαρά του ποδοσφαίρου

ΠΑΟ- ΟΦΗ 3-2: Η χαρά του ποδοσφαίρου

Ο Παναθηναϊκός στο τελευταίο παιχνίδι του Γιώργου Δώνη στο πάγκο του νίκησε σε ένα χορταστικό παιχνίδι τον ΟΦΗ με 3-2, έχοντας για πρωταγωνιστή τον Ξενόπουλο. 

Ο 21χρονος γκολκίπερ στο 97′ του αγώνα απέκρουσε πέναλτι του Φιγκεϊρέδο και κράτησε τη νίκη για την ομάδα του. Ηταν μάλιστα η δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις μέρες που απέκρουσε πέναλτι, καθώς την περασμένη Τετάρτη δεν… επέτρεψε στον Φετφατζίδη να τον νικήσει από τα 11 βήματα.

Οι πράσινοι άνοιξαν το σκορ στο 27΄με τον Μπεκ και ο ΟΦΗ απάντησε δύο λεπτά αργότερα με τον Φιγκεϊρέδο. Στο 35’ πήραν και πάλι προβάδισμα με τον Μακέντα, αλλά ο Βαζ ισοφάρισε στο 38’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 42’ με τον Χατζηγιοβάνη.

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος, Θεοχάρης, Σένκεφελντ, Κολοβέτσιος, Ζαγαρίτης, Κουρμπέλης (46’ Αλεξανδρόπουλος), Μπουζούκης, Σερπέζης (58’ Κολοβός), Μπεκ (76’ Τζαβίδας), Χατζηγιοβάνης (68’ Αθανασακόπουλος), Μακέντα (68’ Περέα).

ΟΦΗ: Γουάλι, Μπράουν, Βίκτορ (61’ Βαφέας), Γιαννούλης, Δεληγιαννίδης, Νέιρα, Στάικος, Βαζ, Ναμπί (79’ Μίγγος), Νοικοκυράκης (79’ Σουρνάκης), Φιγκεϊρέδο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter