ΠΑΟ- ΟΣΦΠ έμειναν στο 0-0, με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Κομίνη

ΠΑΟ- ΟΣΦΠ έμειναν στο 0-0, με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Κομίνη

To ντέρμπι του ΟΑΚΑ ήταν… άσφαιρο, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έμειναν στο 0-0 με αρνητικό πρωταγωνιστή τον διεθνή ρέφερι Γιώργο Κομίνη, ο οποίος βρέθηκε σε κακό βράδυ.

Οι πρωταθλητές στο… χαλαρό διατήρησαν το αήττητο τους, ενώ έχασαν μοναδική ευκαιρία να κατακτήσουν την έκτη τους νίκη στα πλέι οφ, καθώς ο Βαλμπουενά δεν σκόραρε από τα 11 βήματα. Οι παίκτες του τριφυλλιού είχαν περισσότερο πάθος, αλλά αυτό δεν έφτανε για να νικήσουν τον αντίπαλο τους και τελικά πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας με… υπογραφή Διούδη.

Στο ξεκίνημα του ματς οι πράσινοι έχασαν δύο ευκαιρίες με τους Μπουζούκη (2‘), Μακέντα (11’), ενώ οι ερυθρόλευκοι παρότι είχαν την κατοχή της μπάλας δεν απείλησαν την εστία του Διούδη. Στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λεπτου ο Κομίνης υπέδειξε φάουλ υπέρ του

Βαλμπουενά σε μαρκάρισμα του Ανουάρ ελάχιστα έξω από τη μεγάλη περιοχή. Ο διεθνής ρέφερι έκανε τελικά χρήση του VAR και υπέδειξε πέναλτι, απόφαση που ήταν λανθασμένη. Ο Γάλλος εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών, όμως ο Διούδης έπεσε στη σωστή γωνία και απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο την μπάλα.

Η απόφαση του Κομίνη προκάλεσε την αντίδραση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που στην ανάπαυλα εξέδωσε ανακοίνωση:

«Πόση ντροπή ακόμα θα αντέξουν οι φίλοι του Ολυμπιακού με αυτά τα απροκάλυπτα δώρα της διαιτησίας; Αν προσπαθούν με τέτοιο τρόπο να φτάσουν στο αήττητο, ας το χαίρονται πραγματικά.

Η διαιτησία του αποψινού αγώνα προκαλεί το κοινό φίλαθλο αίσθημα. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο διαιτητής ανακαλύπτει φάουλ σε πέσιμο του Βαλμπουενά στον Ανουάρ και μέσω VAR το μετατρέπει σε πέναλτι! Νωρίτερα ο διαιτητής δεν βλέπει (;) το πάτημα του Μπα στον αστράγαλο του Ανουάρ, φάση που θα έπρεπε να δοθεί κίτρινη κάρτα και επομένως αποβολή του αμυνομένου (είχε ήδη μία κάρτα)».

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και το παιχνίδι ήρθε… σβηστά 0-0.

O Κομίνης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Θεοχάρη, Κουεμπέλη, Κολοβό, Μπα, Φορτούνη, Χασάν, Ελ Αραμπί, Γκασπάρ, Σισέ.

ΠΑΟ: Διούδης, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Σένκεφελντ, Θεοχάρης, Χατζηθεοδωρίδης, Ανουάρ, Αλεξανδρόπουλος (57’ Καμπετσής), Μπουζούκης (75’ Σερπέζης), Μακέντα (76’ Περέα), Χατζηγιοβάνης (68’ Κολοβός).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μπα (46’ Σισέ), Γκασπάρ, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης (46’ Χασάν), Φορτούνης (65’ Λοβέρα), Βαλμπουενά (64’ Μασούρας), Ελ Αραμπί.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter