ΠΑΟ: «Όχι» Αλαφούζου στην πώληση της ΠΑΕ σε κονσόρτσιουμ με έδρα τις ΗΠΑ

ΠΑΟ: «Όχι» Αλαφούζου στην πώληση της ΠΑΕ σε κονσόρτσιουμ με έδρα τις ΗΠΑ

Αρνητική απάντηση έδωσε ο Γιάννης Αλαφούζος, όπως αναφέρει ξένη ιστοσελίδα που ασχολείται με θέματα των ομογενών της Αμερικής, στην πρόταση που του έγινε από κονσόρτσιουμ για την αγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το κονσόρτσιουμ από τις ΗΠΑ αποτελείται από εύπορα μέλη της ελληνοαμερικάνικης κοινότητας και ως άτυπος επικεφαλής εμφανίζεται ο Μάρκος Δρακωτός. Είναι ομογενής δεύτερης γενιάς, γιος του Νικήτα Δρακωτού, με καταγωγή από τη Σύμη Δωδεκανήσου και έχει εκλεγεί πρόεδρος του πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Η ιστοσελίδα «GreekNews» ανέφερε για το συγκεκριμένο θέμα: «Δημόσια, ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ δηλώνει μετά το φιάσκο του Ταϋλανδέζου (Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ) πως κανείς δεν ενδιαφέρεται να αγοράσει την ομάδα. Ουδέν ψευδέστερον. Όπως και τότε, έτσι και τώρα, υπάρχει συγκροτημένη ομάδα Ελληνοαμερικανών επιχειρηματιών, με αγάπη στον Παναθηναϊκό, που διατηρούν αμείωτο το ενδιαφέρον για την αγορά της ομάδας.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η Greek News, το ενδιαφέρον εκφράστηκε επίσημα, με επιστολή ομογενούς, προς τον Γιάννη Αλαφούζο, στις 18 Σεπτεμβρίου, σε συνέχεια ανταλλαγής τηλεφωνημάτων και sms του εκπροσώπου του, με άτομο της απόλυτης εμπιστοσύνης του μεγαλομέτοχου.

Μια εβδομάδα μετά την επιστολή κι ενώ θα έπρεπε να δοθούν τα στοιχεία για τα οικονομικά της ΠΑΕ, από την πλευρά Αλαφούζου ενημερώνονται ότι δεν ενδιαφέρεται να παραχωρήσει το πλειοψηφικό ποσοστό της ομάδας. Καιρός να ξεκαθαρίσει δημόσια ο Γιάννης Αλαφούζος αν προτίθεται να συνεχίσει τα πειράματα με την ομάδα, ή αν θα πράξει αυτό που έλεγε ότι επιθυμούσε πάντα, να βρει σωστούς ανθρώπους να την πουλήσει».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter