ΠΑΟ- ΠΑΟΚ: Πράσινο βήμα με 2-0 για τον τελικό

ΠΑΟ- ΠΑΟΚ: Πράσινο βήμα με 2-0 για τον τελικό

Ο Παναθηναϊκός έριξε στο… καναβάτσο της Λεωφόρου τον ΠΑΟΚ νικώντας τον με 2-0 και απέκτησε σημαντικό αβαντάζ για να εξασφαλίσει το ένα από τα δύο εισιτήρια του τελικού κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «πράσινοι» κυριάρχησαν στον πρώτο ημιτελικό (9-4 οι τελικές προσπάθειεςς) και έφτασαν στην πολύτιμη νίκη με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Στο 21’ ο Εμποκού εκτέλεσε κόρνερ με πάσα από δεξιά, ο Βιγιαφάνιες έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Ουάρντα, απομάκρυνε με το χέρι ο Γλύκος, ο Μπεργκ πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Μολέντο τη δεύτερη στέλνοντας την μπάλα στα δίκτυα.

Ο Παναθηναϊκός έκανε σωστή διαχείριση του αγώνα, έχασε μία κλασική ευκαιρία με τον Μπεργκ (66’) και πέτυχε το δεύτερο γκολ στο 83’. Ο Εμποκού έκανε σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Κρέσπο, ο Μπεργκ έγινε αποδέκτης της, την «έσπασε» αριστερά στον Λέτο, ο οποίος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 70’ ο ΠΑΟΚ ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Χουλτ και οκτώ λεπτά αργότερα αποβλήθηκε από το πάγκο ο Παντελής Κωνσταντινίδης. Πέναλτι ζήτησαν και οι «πράσινοι» στο 89’ όταν ο Κρέσπο έριξε στον αγωνιστικό χώρο με αγκωνιά τον Μπεργκ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Οδ. Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Μολέδο, Χουλτ, Βιγιαφάνιες (86’ Μολίνς), Κουρμπέλης, Ζέκα, Εμποκού, Κλωναρίδης (75’ Λέτο), Μπεργκ (92’ Ρέις).

ΠΑΟΚ : Γλύκος, Μάτος, Μαλεζάς, Κρέσπο, Λέοβατς, Σάκχοφ (88’ Τσίμιροτ), Κάνιας, Ενρίκε (58’ Πέλκας), Ουάρντα, Κάμπος (73’ Κίτσιου), Κουλούρης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter