ΠΑΟ: Πρώτη νίκη στην Σούπερ Λίγκα, 2-0 τη Λαμία με γκολ του Καρλίτος

ΠΑΟ: Πρώτη νίκη στην Σούπερ Λίγκα, 2-0 τη Λαμία με γκολ του Καρλίτος

Ο Παναθηναϊκός έκανε σεφτέ στις νίκες την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ξέφυγε από τον πάτο της βαθμολογίας! Το Τριφύλλι επικράτησε στην Λαμία της τοπικής ομάδας με 2-0 έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καρλίτος, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ. Καθοριστική για την εξέλιξη του αγώνα ήταν η απόκρουση πέναλτι από τον Διούδη στο 20’.

Οι πράσινοι άνοιξαν το σκορ πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο στο ματς. Στο 8’ ο Χατζηγιοβάννης εκτέλεσε κόρνερ και ο Καρλίτος με ανάποδη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα (0-1).

Στο 17’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι. Ο Μπεχεράνο εκτέλεσε φάουλ και ο Κουρμπέλης έδιωξε σε κόρνερ χρησιμοποιώντας το χέρι του. Ο διαιτητής Γ. Παπαδόπουλος έκανε χρήση του VAR και έστησε την μπάλα στα 11 βήματα. Ο Ρόμανιτς στο 20’ εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών στην αριστερή γωνία με τον Διούδη να πέφτει και να μπλοκάρει την μπάλα.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ στο 38’. Μετά από κόρνερ, ο Μακέντα κατέβασε τη μπάλα, έδωσε πάσα στον Πούγγουρα ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το πλασέ, αλλά ο Σκόνδρας απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους οι φιλοξενούμενοι ήταν νευρικοί στο παιχνίδι τους, παρότι ήταν μπροστά στο σκορ, ενώ η Λαμία δεν μπορούσε να τους απειλήσει. Οι πράσινοι «καθάρισαν» τη νίκη στη πρώτη φάση που δημιούργησαν στο δεύτερο ημίχρονο με τον Καρλίτος να «χτυπάει» και πάλι. Στο 60’ οι Σαβιέρ-Μακέντα συνδυάστηκαν άψογα, η μπάλα έφτασε στον Χατζηγιοβάνη που έκανε το πλασέ, ο Θεοδωρόπουλος την απέκρουσε προσωρινά και ο Καρλίτος που μάζεψε το «ριμπάουντ» σούταρε και σκόραρε (0-2).

Στο 69’ ο Αραμπούλι βρέθηκε απέναντι από τον Διούδη, όμως το τελείωμα του ήταν κάκιστο.

Ντεμπούτο για τον Παναθηναϊκό έκανε ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος στο 93’ έχασε μοναδική ευκαιρία να πετύχει γκολ.

O Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μπουλούλη, Σένκεφελντ, Σάντσες, Κουρμπέλη.

Λαμία: Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Ασίγκμπα (46’ Βιγιάλμπα), Αντέτζο, Βύντρα, Μπαχάνακ, Μπεχαράνο, Καραμάνος (29’ Αραμπούλι, 86’ Τσούκαλος), Ρόμανιτς (75 Μπιανκόνι), Μπουλούλης (86’ Σαραμαντάς), Ντέλετιτς.

ΠΑΟ: Διούδης, Σάντσες, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Ζαγαρίτης, Κουρμπέλης, Μαουρίσιο, Σαβιέρ (88’ Βιγιαφάνιες), Χατζηγιοβάνης (77’ Μολό), Καρλίτος (88’ Καμπετσής), Μακέντα (82’ Αλεξανδρόπουλος).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter