ΠΑΟ: Σαρωτικός και με πρωταγωνιστή τον Καρλίτος «σκόρπισε» 5-1 τον Βόλο

ΠΑΟ: Σαρωτικός και με πρωταγωνιστή τον Καρλίτος «σκόρπισε» 5-1 τον Βόλο

Με πρωταγωνιστή τον Καρλίτος, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, κέρδισε ένα πέναλτι και μοίρασε μία ασίστ, ο Παναθηναϊκός διέλυσε 5-1 τον Βόλο και πάει χωρίς προβλήματα στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Οι πράσινοι έκαναν περίπατο στο πρώτο 45λεπτο, καθώς σκόραραν τέσσερις φορές. Το 1-0 έγινε στο 3’ από τον Καρλίτος μετά από ολέθριο λάθος του Κλέιμαν. Στο επόμενο λεπτό έγινε το 2-0 με τον Ιωαννίδη. Στο 33’ ο Καρλίτος μοίρασε ασίστ στον Χατζηγιοβάνη κι αυτός με κοντινή προβολή ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο 44’ ο Φεράρι ανέτρεψε τον Καρλίτος και το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Βιτάλ (4-0).

Πέρασαν 4,5 χρόνια για να πετύχει το τριφύλλι τέσσερα γκολ σε ένα ημίχρονο. Τελευταία φορά που είχε συμβεί αυτό ήταν στις 4 Μαρτίου του 2017 κόντρα στη Βέροια, στη νίκη με σκορ 5-0.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Βόλος ισορρόπησε το παιχνίδι και μείωσε το σκορ στο 58’ με τον Γκουλέν (4-1).

Στο 69’ ο Καρλίτος «ξαναχτύπησε». Ο Βιτάλ εκτέλεσε φάουλ, ο Βέλεθ πήρε την κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στον Καρλίτος, ο οποίος σε κενή εστία έκανε το 5-1.

Ο Κουτσιαύτης (Άρτας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Αλεξανδρόπουλο, Φεράρι, Σοάρες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Βέλεθ (76’ Σάρλια), Πούγγουρας, Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος (76’ Μαουρίτσιο), Βιτάλ, Χατζηγιοβάνης (63’ Παλάσιος), Καρλίτος (71’ Λούντκβιστ), Ιωαννίδης (71’ Μακέντα).

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Πουρίτα, Φεράρι, Ρομέρο (46’ Γκουλέν), Γκρίλο, Τσοκάνης, Μπαρτόλο, Ρεγκατίν (74’ Σοάρες), Ροσέρο (46’ Μπαριέντος), Φερνάντες (74’ Τερεζίου), Φαν Βέερτ (74’ Βοϊτκόφσκι).

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter