ΠΑΟ: Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, 2-2 με τον ΟΦΗ

ΠΑΟ: Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, 2-2 με τον ΟΦΗ

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ στο ματς του «Γεντί Κουλέ», αλλά μπόρεσε να ισοφαρίσει και να αποσπάσει έναν βαθμό από τον ΟΦΗ. Οι πράσινοι έχασαν και πέναλτι με τον Μακέντα, ο οποίος ισοφάρισε στο 94’. Αυτός είναι ο δεύτερος βαθμός τους στο πρωτάθλημα, όπου ακόμα δεν έχουν πετύχει νίκη.

Το τριφύλλι ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και έχασε ευκαιρίες με τους

Χατζηγιοβάνη (3’), Κουρμπέλη (4’), Βέλεθ (5), Καρλίτος (23’) χωρίς να φτάσει στο γκολ, ενώ οι γηπεδούχοι αξιοποίησαν την πρώτη τους μεγάλη φάση. Στο 37’ Ο Διούδης προσπάθησε με βολέ να βρει τον Χατζηγιοβάνη, αυτός έκανε λάθος κοντρόλ, η μπάλα έφτασε στον Στάικο που σούταρε, αλλά δεν νίκησε τον γκολκίπερ του τριφυλλιού. Τη φάση παρακολουθούσε ο Στάρτζεον που μάζεψε το… ριμπάουντ και με πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0).

Ο σκόρερ του ΟΦΗ στο 39’ και ο Κοροβέσης στο 43’ απείλησαν και πάλι τον Διούδη, όμως δεν έστειλαν την μπάλα στα δίκτυα.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά και στο δεύτερο 45λεπτο. Στο 47’ ο Χατζηγιοβάνης βρέθηκε τετ α τετ με τον Βάτερμαν, αλλά δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει. Το 1-1 έγινε στο 49’ με σουτ του Καρλίτος, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ στο 54’. Ο Μεγάδιο ανέτρεψε τον Μακέντα και ο διαιτητής B. Φωτιάς σφύριξε το πέναλτι. Ο Ιταλός φορ το εκτέλεσε, ο Βάτερμαν έπεσε στη σωστή γωνία και απέκρουσε την μπάλα.

Στην συνέχεια το ματς έγινε ροντέο. Στο 61’ ο Διούδης «απογειώθηκε» και απέκρουσε κεφαλιά του Κοροβέση και στο 65΄ο Βάντερμαν σταμάτησε για δεύτερη φορά σε τετ α τετ τον Χατζηγιοβάνη.

Ο ΟΦΗ «χτύπησε» για δεύτερη φορά στο 77’ με κεφαλιά του Μεγιάδο (2-1) και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στη τελευταία φάση του ματς στο 94! Ο Διούδης έκανε το γέμισμα, ο Βέλεθ πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Κουρμπέλης τη δεύτερη, ο Ουές πήγε να διώξει τη μπάλα, αλλά την έστειλε στον Μακέντα ο οποίος ισοφάρισε με κεφαλιά (2-2).

Ο Φωτιάς έδειξε κίτρινη κάρτα στους Σακόρ, Σάντσες, Μακέντα.

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Ουές, Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης (73’ Μπαλογιάννης), Μεγιάδο, Σακόρ, Στάικος (73’ Λυμπεράκης), Στάρτζεον (80’ Γιάννου), Σαρδινέρο (88’ Βαφέας), Γρίβας.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Σάντσες (87’ Πούγγουρας), Σένκεφελντ, Βέλεθ, Ζαγαρίτης, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος (62’ Σερπέζης), Χατζηγιοβάνης (70’ Εμμανουηλίδης), Μακέντα, Μπουζούκης (88’ Καμπετσής), Καρλίτος.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter