ΠΑΟΚ: Ακάθεκτος για το αήττητο πρωτάθλημα, νίκησε 2-0 τον ΠΑΟ – Συνθήματα κατά Αλαφούζου

ΠΑΟΚ: Ακάθεκτος για το αήττητο πρωτάθλημα,  νίκησε 2-0 τον ΠΑΟ – Συνθήματα κατά Αλαφούζου

Ο ΠΑΟΚ έκανε… περίπατο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, επικράτησε με 2-0 και έφτασε τις 20 νίκες στο πρωτάθλημα. Οι «πράσινοι» δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς με την συμπλήρωση του πρώτου λεπτού δέχθηκαν γκολ (Μαουρίτσιο). 

Ολα κρίθηκαν στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου με το δεύτερο γκολ του Δικεφάλου. Σκόρερ ήταν ο Ζαμπά (47’), ο οποίος στο 71’ αποβλήθηκε από τον Δανό διαιτητή Γιάκομπ Κέλε για χτύπημα στον Κολοβέτσιο.

«Κάναμε ένα φανταστικό παιχνίδι καθώς κοντρολάραμε τον ρυθμό, πετύχαμε δυο γκολ, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και για άλλα τέρματα. Οταν μείναμε με δέκα παίκτες, δεχτήκαμε κάποια πίεση, αλλά δεν είχαμε σοβαρά προβλήματα», δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος πρόσθεσε: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στο επόμενο παιχνίδι. Ναι η σημερινή νίκη είναι σημαντική αλλά πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Να διατηρήσουμε την αυτοσυγκέντρωση μας».

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται αγκαλιά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος κι αυτό που κυνηγάει πλέον είναι να σηκώσει αήττητος την κούπα, ενώ ο αντίπαλος του απομακρύνθηκε κι άλλο από την 5η θέση και δύσκολα θα «σβήσει» την ποινή αποκλεισμού που του έχει επιβληθεί από την UEFA. Ο προπονητής του «τριφυλλιού» Γιώργος Δώνης στις δηλώσεις του είπε ότι «σε αυτό το επίπεδο όταν παίζεις με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και κάνεις αυτά τα λάθη, δεν έχεις τύχη να διεκδικήσεις κάτι παραπάνω. Είναι δίκαια η νίκη του ΠΑΟΚ».

Συνθήματα 

Oι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού ξέσπασαν κατά του Γιάννη Αλαφούζου μετά το γκολ του Ζαμπά στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε σε μία εκδήλωση αγανάκτησης του κόσμου του «τριφυλλιού» κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, οι επιλογές του οποίου έφεραν την ομάδα την περσινή σεζόν με το… ενάμισι πόδι στην Β΄ Εθνική (τροποποιήθηκε ο κανονισμός για να αποφύγει τον υποβιβασμό).

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού για 35-40 λεπτά δεν σταμάτησαν να τραγουδούν συνθήματα κατά του Αλαφούζου για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα, την οποία «πνίγουν» τα χρέη.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έριξε στην τρέχουσα περίοδο το μπάτζετ της σε μία προσπάθεια να καταστεί βιώσιμο το χρέος της και αγωνιστικά δείχνει ότι δεν μπορεί να πλασαριστεί ούτε στην πρώτη πεντάδα. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Πούγγουρας (69′ Άλτμαν), Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Κάτσε (69′ Δώνης), Ινσούα, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης (46′ Εμμανουηλίδης), Μακέντα.

ΠΑΟΚ : Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (82′ Πέντρο Ενρίκε), Μαουρίσιο, Σάχοβ (77′ Σάχοβ), Λημνιός, Μπίσεσβαρ (70′ Σέρζιο Ολιβέιρα), Ζαμπά, Άκπομ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter