ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε το νέο προπονητή Αμπελ Φερέιρα για τρια χρόνια

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε το νέο προπονητή Αμπελ Φερέιρα για τρια χρόνια

Ο Αμπέλ Φερέιρα είναι από σήμερα (1/7) και επίσημα ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ και από σήμερα πιάνει δουλειά, αναλαμβάνοντας την ομάδα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, που πραγματοποιείται από χθες στην Ολλανδία…

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία της με τη Μπράγκα για την πρόσληψη του Αμπέλ Φερέιρα. Ο Πορτογάλος προπονητής συμφώνησε για την υπογραφή συμβολαίου τριετούς διάρκειας και πρόκειται να μεταβεί στην Ολλανδία όπου πραγματοποιείται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ», αναφέρει η ανακοίνωση η οποία καταλήγει: «Με την ξεκάθαρη φιλοσοφία του, τις φρέσκιες ιδέες του και τη δίψα του για επιτυχίες, μέσα σε δύο χρόνια έφτασε να συγκαταλέγεται στους 50 καλύτερους προπονητές του 2018 σύμφωνα με το FourFourTwo και να θεωρείται ως το next big thing της πορτογαλικής σχολής προπονητών».

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα πορτογαλικά ΜΜΕ, ο ΠΑΟΚ κατέβαλε 3 εκατ. ευρώ στην Μπράγκα για να σπάσει το συμβόλαιο του κόουτς, στον ίδιο πρόσφερε σχεδόν 2 εκατ ετησίως, ενώ υπήρξε κι ένας ειδικός όρος της Μπράγκα, σύμφωνα με τον οποίον ο «δικέφαλος» δεν θα μπορει να αποκτήσει παίκτης της για τα επόμενα τρία χρόνια!

Ο Φερέιρα θα έχει βοηθούς τον 41χρονο Βίτορ Καστανέιρα, που τον είχε και στη Μπράγκα και τον 31χρονο γυμναστή Ζοάο Μαρτίνς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter