ΠΑΟΚ: Άνετη νίκη 5-0 επί της Κλουζ

ΠΑΟΚ: Άνετη νίκη 5-0 επί της Κλουζ

Η διαφορά δυναμικότητας ήταν έτσι κι αλλιώς μεγάλη για τον ΠΑΟΚ και την Κλουζ. Φυσιολογικά λοιπόν ήρθε και το άνετο 5-0 του «δικεφάλου» επί των Ρουμάνων στο χθεσινό φιλικό, όπου οι γηπεδούχοι γιόρτασαν τα 100 χρόνια από την ίδρυση τους!

Ο ΠΑΟΚ ήταν από την αρχή του αγώνα πολύ καλύτερος και έπαιξε σωστά και σοβαρά απέναντι σε έναν αδύναμο αντίπαλο. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5’ όταν από σέντρα του Μπίσεσβαρ ο Λημνιόε με τακουνάκι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 27′ ο Πέλακς μετά από ωραία προσπάθεια του Άκπομ έκανε το 2-0 και στο 32’ ο Ντούγκλας έκανε το 3-0 με καταπληκτικό γκολ του Ντούγκλας.

Στο β’ μέρος η ομάδα του Αμπελ Φερέιρα έριξε τον ρυθμό επηρεασμένη και από τις πολλές αλλαγές που έγινανΠαρ’ όλα αυτά ο ΠΑΟΚ σημείωσε δύο ακόμα γκολ με τους Ελ Καντουρί στο 76’ και Γαϊτανίδη στο 82’.

ΚΛΟΥΖ: Μποζοάνκα, Τελσεάν, Ινάσιο, Κάι, Μπέρσι, Σεϊτίλ, Φλορέσκου, Παρβουλέσκου, Φιρμίνιο, Γκόγκα, Γκάβρα

Eπαιξαν και οι: Κόστα, Γκρέου, Τάκακς, Αμπρουντάν, Βόμιρ, Τάουμπ, Πέντρο, Ντίκαν, Γκιόργκιου, Ποπ, Ούρσου, Ράφα και Κομάν

ΠΑΟΚ: Ζίφκοβιτς, Μιχάι, Ίνγκασον, Χατζηισαΐας, Ροντρίγκο, Δεληγιαννίδης, Κάτσε, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Πέντρο Ενρίκε, Στοχ, Γαϊτανίδης, Σβιντέρσκι και Λάμπρου.

Eπαιξαν και οι: Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Ίνγκασον, Χατζηισαΐας, Ροντρίγκο, Δεληγιαννίδης, Κάτσε, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Ενρίκε, Στοχ, Γαϊτανίδης, Σφιντέρσκι και Λάμπρου

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter