ΠΑΟΚ: «Από αφελής έγινε προκλητικός και επικίνδυνος ο Αυγενάκης»

ΠΑΟΚ: «Από αφελής έγινε προκλητικός και επικίνδυνος ο Αυγενάκης»

Ανοιχτή είναι πλέον η διαμάχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Η διοίκηση του Δικέφαλου είναι έντονα δυσαρεστημένη για δηλώσεις του υφυπουργού που αναφέρθηκε στον Ιβάν Σαββίδη, θεωρώντας πως τον εξίσωσε με τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού Κώστα Καραπαπά.

Άνθρωποι του ΠΑΟΚ, κάνουν λόγο για έναν υφυπουργό που παραμένει αμετανόητος, ενώ όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν: «Έχει ξεπεράσει προ πολλού το στάδιο της αφέλειας και της άγνοιας και έχει εισέλθει στο στάδιο της πρόκλησης και της επικινδυνότητας».

Ο Λ. Αυγενάκης ερωτηθείς για το πως συναντήθηκε με έναν άνθρωπο (Καραπαπά) που πυροδοτεί τη βία, είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης: «Αντίστοιχες συναντήσεις θα κάνω με όσους έχουν θεσμικό ρόλο. Εάν οι συμπεριφορές του πέφτουν σε παραπτώματα τότε η δικαιοσύνη θα κινηθεί άμεσα. Το ίδιο θα κάνω και εγώ εάν χρειαστεί. Δε θα κάτσω με σταυρωμένα χέρια όταν κάποιος πυροδοτεί το κλίμα. Εάν πρέπει να βγω να πάρω θέση και να καυτηριάσω συμπεριφορά δεν θα κάτσω να μετρήσω τι και πως».

Για τον Ιβάν Σαββίδη, ο υφυπουργός υποστήριξε: «Είχαμε συναντηθεί μια φορά και είχαμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση που δεν τελείωσε. Είναι βέβαιο ότι το επόμενο διάστημα θα συναντηθούμε για το γήπεδο της Τούμπας και το Καυτανζογλείο. Είμαστε υπέρ της κατασκευής και θα συμβάλλουμε για αυτό. Μένει να συναντηθούμε και να τα βρούμε. Υπάρχει και γραπτό αίτημα για την πρόθεση μας. Θέλουμε να γίνει και αυτή η συνάντηση άμεσα όταν μάλιστα και ο κ. Σαββίδης έχει τιμωρίες. Εννοώ την απαγόρευση για την παρουσία του στους αγωνιστικούς χώρους. Αυτό δεν έχει σχέση καμία σχέση βέβαια. Το λέω επειδή με ρωτήσατε πριν γιατί συναντήθηκες με τον τάδε και το δείνα που κάνει υβριστικές δηλώσεις. Έχω θεσμική υποχρέωση να συναντηθώ με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Θα το κάνω και θα συνεργαστώ μαζί του».

Μόνος του μπήκε στο κάδρο της Κυριακής

Οι δηλώσεις Αυγενάκη σχολιάστηκαν και από τον υπεύθυνο επικοινωνίας του ΠΑΟΚ, Λευτέρη Δούκα, με ανάρτηση που έκανε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«Ο συγκεκριμένος «κύριος» πιστοποίησε όχι μόνο την προκατάληψή του και την μονομέρειά του, αλλά και την απολύτως επικίνδυνη πλέον άγνοιά του σε βασικά θέματα, που αγγίζει τα όρια της κωμικότητας και της πρόκλησης.

Δεν είναι μόνο αφελής, είναι επικίνδυνος. Εξίσωσε τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με έναν κατ΄ επάγγελμα προκλητικό υπάλληλο (!!), παρουσιάζοντας μια ενδεχόμενη συνάντηση μαζί του, ως παραχώρηση εκ μέρους του (!!!). Για να χρυσώσει το χάπι της συνάντησής του με εκπροσώπους του ΟΣΦΠ δυο μέρες πριν το ντέρμπι, επικαλέστηκε την πρόταση που απηύθυνε χθες στον Μάκη Γκαγκάτση για συνάντηση σήμερα ή αύριο (!!!)…

Ξέχασε ωστόσο να αναφέρει την απάντηση του τελευταίου πως «θεωρεί ανεπίτρεπτο να συναντήσει τον υφυπουργό αθλητισμού 48 ώρες πριν από παιγνίδι τέτοιας σημασίας, κάτι που θα δημιουργούσε αρνητικούς συνειρμούς».

Αναφέρθηκε στο Καυταντζόγλειο, λες και η προτεινόμενη συνάντηση αποτελούσε παραχώρηση εκ μέρους του. Θυμίζουμε πως αρωγός ώστε να ξεπεραστούν τα πιθανά εμπόδια που θα παρουσιαστούν εν όψει κατασκευής του γηπέδου του ΠΑΟΚ, είναι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός.

Και αποτελεί δέσμευση του, κάτι που έχει καταστήσει σαφές. Δε μας κάνει κάποια προσωπική χάρη ο υφυπουργός, ακολουθεί τις εντολές του Πρωθυπουργού της χώρας, γιατί δεν μπορεί να κάνει αλλιώς.

Τέλος, επικεντρωνόμαστε στο παιγνίδι της Κυριακής όπως κάνουμε από την περασμένη Δευτέρα. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο και τις υπόλοιπες ανακρίβειες που είπε θα ασχοληθούμε εκτενέστερα σε υψηλότερο και θεσμικό επίπεδο, από βδομάδα.

ΥΓ: Στο κάδρο της Κυριακής κατάφερε να μπει μόνος του, δεν τον έβαλε κανείς.

Κι όσο κι αν θέλει να βγει πλέον όπως δηλώνει, δεν είναι δυνατόν μετά τα όσα έχει πει και πράξει τις τελευταίες μέρες».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter