ΠΑΟΚ: Ατελείωτο πάρτι στην απονομή του πρωταθλήματος…

ΠΑΟΚ: Ατελείωτο πάρτι στην απονομή του πρωταθλήματος…

«Κάηκε» η Τούμπα στην απονομή του πρωταθλήματος με τους χιλιάδες οπαδούς του ΠΑΟΚ να πανηγυρίζουν και να απολαμβάνουν τις στιγμές, ενώ η νύχτα έγινε μέρα από δεκάδες βεγγαλικά και πυροτεχνήματα.

Ο κόσμος του Δικέφαλου του Βορρά με τη λήξη του ντέρμπι στο Χαριλάου πήρε θέση στο γήπεδο της ομάδας για να πανηγυρίσει το 4ο πρωτάθλημα στην ιστορία της. Η αποστολή έφτασε γύρω στα μεσάνυχτα και όλο το γήπεδο φώναζε «σήκωσε το…».Το τελετουργικό ξεκίνησε μισή ώρα αργότερα και ο τρόπαιο έδωσε o αντιπρόεδρος και CEO της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκης Γκακάτσης στον αρχηγό Αντρέ Βιεϊρίνια. «Είμαι περήφανος που είμαι αρχηγός σε αυτή την ομάδα και όταν θα σταματήσω θέλω να μείνω. Κανείς δεν έδωσε τίποτα σε μας, παλέψαμε ως το τέλος. Ξέραμε ότι πολλές φορές, όπως με την Λαμία, δεν παίξαμε όπως πρέπει. Αλλά είπαμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε. Κάθε πρωτάθλημα έχει την ιστορία του. Το προηγούμενο ήταν αήττητο, αυτό ήρθε όπως ήρθε. Αυτό είναι πολύ γλυκό», δήλωσε ο Βιεϊρίνια.

Σύνθημα στα χείλη των οπαδών έγινε ο Ιβάν Σαββίδης, ενώ και η ΠΑΕ σε ανάρτηση της ανέφερε: «Στον άνθρωπο που τηρεί τις υποσχέσεις του, που άλλαξε την ιστορία. Πρόεδρε για σένα».

Το πάρτι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είχε αρχίσει από τα αποδυτήρια του «Κλ. Βικελίδης» όπου οι «ασπρόμαυροι» πανηγύρισαν την σπουδαία επιτυχία τους. Ο ύμνος του δικεφάλου του βορρά» τραγουδήθηκε απ’ όλα τα μέλη της αποστολής.

Ο Γιώργος Σαββίδης, γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, έπλεε σε πελάγη ευτυχίας, και έκανε ένα σύντομο σχόλιό λέγοντας ότι «αυτό το πρωτάθλημα είναι για τον πατέρα μου και μόνο».

Σε σοκ

Ο εκ των αρχηγών του Δικέφαλου Στέφαν Σβαμπ από την πλευρά του είπε:

«Όλο μου το σώμα είναι σε σοκ! Είναι μαγικό αυτό που συμβαίνει. Δείξαμε πόσο μαχητές και πόσο δυνατοί είμαστε στον αγωνιστικό χώρο. Δε μπορούμε να νιώσουμε τίποτα άλλο από περηφάνια, όλοι στο σύλλογο. Ήταν μία τρελή σεζόν. Πήραμε 80 βαθμούς, κερδίσαμε τρία ντέρμπι στη σειρά, κερδίσαμε σε ένα γήπεδο που όλοι ήρθαν για να μας δουν να χάνουμε. Είναι κάτι τρελό αυτό που συνέβη, είναι ένα πρωτάθλημα που θα μείνει στην ιστορία. Δεν έχει ξαναγίνει!»

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης, ο οποίος αποβλήθηκε στο ντέρμπι με τον Αρη, αφιέρωσε τον τίτλο στον πατέρα του που έχει φύγει από τη ζωή: «Είμαστε πρωταθλητές. Δουλέψαμε όλη την χρονιά για μια τέτοια νίκη. Τα τελευταία 15 λεπτά τα παιδιά πιέστηκαν παραπάνω, γιατί αποβλήθηκα, οπότε θέλω να τους ευχαριστήσω.

Είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να ζήσω αυτή τη στιγμή, παρόλο που ο πατέρας μου δεν μπορούσε να είναι εδώ μαζί μου. Σίγουρα ήθελα να ζήσω αυτή τη στιγμή, οπότε είναι αφιερωμένη σε αυτόν.

Το σημερινό παιχνίδι ήταν μικρογραφία όλης της χρονιάς, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε για να κερδίσουμε και τώρα είμαστε πρωταθλητές.

Είναι μια πάρα πολύ ιστορική στιγμή για τον σύλλογο και ήρθε η ώρα να το απολαύσουμε».

«Μεγάλος σύλλογος»

Ο σκόρερ του νικητήριου γκολ στο ντέρμπι με τον Αρη, ο Τάισον, υποστήριξε ότι «ήθελα πολύ το τρόπαιο. Από τότε που ήρθα εδώ πέρασα οικογενειακώς δύσκολα. Έχασα τον πατέρα μου και τον αδερφό μου, αλλά ο ΠΑΟΚ έγινε η οικογένεια μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να γιορτάζω αυτό το πρωτάθλημα μαζί σας. Δουλέψαμε πολύ αυτή την χρονιά. Οι φίλαθλοι το αξίζουν. Δεν περίμενα να κερδίσουμε με αυτό τον τρόπο το πρωτάθλημα. Πολύς κόσμος δεν πίστευε σε εμάς και δείξαμε ότι πρέπει να σέβονται τον ΠΑΟΚ. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος.»

O CEO της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης στις δηλώσεις του ανέφερε: «Ένας μαραθώνιος έφτασε στο τέλος του, ο ΠΑΟΚ αναδεικνύεται πρωταθλητής με 80 βαθμούς, θεωρώ ότι ήταν το πιο συγκλονιστικό πρωτάθλημα, αυτός ο τίτλος είναι αφιερωμένος στον Ιβάν Σαββίδη, στον Ραζβάν Λουτσέσκου, στους παίκτες και τον κόσμο του ΠΑΟΚ, που πραγματικά πίστεψε σε αυτό το πρωτάθλημα. Αν η λέξη άγχος είχε μια φωτογραφία στο λεξικό θα ήταν το σημερινό Άρης-ΠΑΟΚ, η πόλη γιορτάζει και τώρα πρέπει να χτίσουμε σε ακόμη πιο γερά θεμέλια τον ΠΑΟΚ του μέλλοντος, είναι μια τεράστια επιτυχία, που δύσκολα θα επιτευχθεί ξανά, κερδίζοντας κατά σειρά την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον Άρη».

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στο Ιράν: Νεκρός ο πρόεδρος Εμπραχίμ Ραϊσί σύμφωνα με ιρανικά ΜΜΕ – «Ουδεμία ένδειξη για επιζώντες», λέει η κρατική τηλεόραση

Ο Άρειος Πάγος πλυντήριο µαφιόζων

Σλοβακία: Ενδείξεις ότι ο δράστης της απόπειρας δολοφονίας κατά του Φίτσο «δεν ενήργησε μόνος»

«Γαλάζιες» κωλοτούμπες στα νερά των Πρεσπών – Κάθε ακροατήριο και άλλη γλώσσα από τον Μητσοτάκη

Βομβαρδισμοί χωρίς έλεος στη Γάζα – Ο Μπάιντεν λέει ότι εργάζεται για «νέα λύση δύο κρατών»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter