ΠΑΟΚ: «Αυτοκτονία» στην Μπρατισλάβα, ήττα 1-0 από την Σλόβαν στο φινάλε!

ΠΑΟΚ: «Αυτοκτονία» στην Μπρατισλάβα, ήττα 1-0 από την Σλόβαν στο φινάλε!

Aυτή τη φορά ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε κατώτερος του αναμενομένου και το πλήρωσε στην Μπρατισλάβα, όπου ηττήθηκε 1-0 από την Σλόβαν στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Ετσι την ερχόμενη Πέμπτη στην Τούμπα καλείται να ανατρέψει το 1-0 και να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους της διοργάνωσης.

Δείτε επίσης: Επεισόδια και δακρυγόνα πριν τον αγώνα Σλόβαν – ΠΑΟΚ!

Ο «δικέφαλος» είχε τις ευκαιρίες του στο ματς αλλά τις ξόδεψε κυρίως με τον Πέλκα αλλά και τους Ζαμπά και Μάτος. Παράλληλα ζήτησε πέναλτι στη φάση του 47’ όταν ο Μπίσεσβαρ έκανε παράλληλη σέντρα από τα αριστερά, αλλά ο Πέλκας δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα και οι Θεσσαλονικείς διαμαρτυρήθηκαν για ανατροπή του από τον Ντε Μάρκο.

Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων όμως, ήρθε η ψυχρολουσία για την ελληνική ομάδα μετά από μεγάλο λάθος του Πασχαλάκη. Μετά από βαθιά μπαλιά του Γκρέιφ, ο Πασχαλάκης δεν κατάφερε να συγκρατήσει την μπάλα,που του ξέφυγε και ο Αμπένα που καραδοκούσε πήρε το… δώρο του γκολκίπερ του ΠΑΟΚ κι έσπρωξε την μπάλα στη κενή εστία!

Ο Κροάτης ρέφερι Ιβάν Μπέμπεκ έδειξε κίτρινες κάρτες στους Μάτος, Μεντβεντεφ, Κρέσπο, Αουγκούστο, Αμπένα και Λιούμπιτσιτς.

ΣΛΟΒΑΝ (Γιαν Κόζακ): Γκρέιφ, Μεντβέντεφ, Αμπένα, Μποζίκοφ, Ντε Μάρκο, Ντε Καμπς (77’ Νονό), Λιούμπιτσιτς, Τσάβριτς, Χόλμαν (87’ Ντάνιελ), Ραρσάλα, Σπόραρ.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Καντουρί, Εσίτι (76’ Αουγκούστο), Ζαμπά, Πέλκας (66’ Σβιντέρσκι), Μπίσεσβαρ (80’ Στοχ), Άκπομ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter