ΠΑΟΚ: «Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να κηλιδώσει την 94χρονη ιστορία μας»

ΠΑΟΚ: «Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να κηλιδώσει την 94χρονη ιστορία μας»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πέρασε στην αντεπίθεση, μετά την ψήφιση της τροπολογίας από τη Βουλή και με τις ψήφους της Νέας Δημοκρατίας που τιμωρεί την πολυϊδιοκτησία με αφαίρεση βαθμών και όχι με υποβιβασμό, και σε ανακοίνωση που εξέδωσε υποστηρίζει πως δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να κηλιδώσει την 94χρονη ιστορία του συλλόγου!

Επιτίθεται μάλιστα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη υποστηρίζοντας ότι η τροπολογία κατατέθηκε για να χάσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης το πρωτάθλημα στα χαρτιά και όχι στα γήπεδα, προσπαθώντας να φανεί σαν σωτήρας. Τέλος αναφέρει ότι θα εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα για να δικαιωθεί ο ΠΑΟΚ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ο στιγματισμός και η μείωση της αξιοπρέπειάς μας, θα είχε ως ιδανικό επιμύθιο την κλοπή του πρωταθλήματος και την απονομή του στα δικαστήρια και όχι στους αγωνιστικούς χώρους. Φαίνεται πως αυτός ήταν και ο αυτοσκοπός, άλλωστε.

Από τη μια πλευρά να προσπαθούν να εμφανιστούν ως δήθεν σωτήρες του ΠΑΟΚ κι από την άλλη πλευρά να εξασφαλίσουν το πρωτάθλημα στον ΟΣΦΠ με φωτογραφική νομοθετική ρύθμιση.

Ο ΠΑΟΚ είναι καθαρός, δεν έχει καμία σχέση με τα όσα του προσάπτουν.

Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να κηλιδώσει την 94χρονη ιστορία μας και η νομοθετική ρύθμιση μας είναι εντελώς αδιάφορη, δε μας χρειάζεται.

Γι αυτόν το λόγο, θα εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα μέχρι το CAS και απαιτούμε νόμιμη διερεύνηση της υπόθεσης».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter