ΠΑΟΚ: Διέλυσε τον Ατρόμητο (5-1) και θα κάνει Πρωτοχρονιά μόνος στην κορυφή

ΠΑΟΚ: Διέλυσε τον Ατρόμητο (5-1) και θα κάνει Πρωτοχρονιά μόνος στην κορυφή

Ο ΠΑΟΚ έκανε… περίπατο με αντίπαλο τον Ατρόμητο, νίκησε 5-1 και ανέβηκε μόνος στην κορυφή του πρωταθλήματος, μετά την χθεσινή γκέλα του Ολυμπιακού στον Βόλο.

Οι νταμπλούχοι κατάφεραν να συνδυάσουν την ουσία με το θέαμα και τα γκολ πέτυχαν οι Βιεϊρίνια (13’), Ίνγκασον (34’, 41’), Σβιντέρσκι (53’), και Μίσιτς (83’), ενώ για τους φιλοξενούμενους το γκολ της τιμής πέτυχε ο Ουγκράι (56’).

«Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που μας είχε δημιουργήσει δυσκολίες και αν θυμάστε στο πρώτο γύρο είχαμε κερδίσει στις καθυστερήσεις. Μπήκαμε με μεγάλη ένταση, δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις πιέσαμε και εμείς το κάναμε να φαίνεται εύκολο παιχνίδι», δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος στην συνέχεια μίλησε για το τι ξεχώρισε από την ομάδα του μέχρι τώρα:

«Κατά πρώτο λόγο επειδή μιλάμε από την αρχή της σεζόν ένα είναι η διάθεση των ποδοσφαιριστών να προσαρμοστούν στις νέες ιδέες του προπονητή. Σε δεύτερη φάση επειδή μιλάμε για κάτι που απαιτεί χρόνο, βλέπουμε ότι η ομάδα συνεχώς βελτιώνεται και κάνει παιχνίδια σαν και αυτό. Αν και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε πιο δύσκολες μέρες, δεν θα κερδίζουμε συνέχεια θα έρθουν και κάποια αποτελέσματα που δεν θα είναι σαν το σημερινό. Το τρίτο που κρατάμε είναι η ένταση που βγάλαμε στον σημερινό αγώνα, όταν χάναμε τη μπάλα προσπαθούσαμε να την κερδίσουμε γρήγορα και να επιτεθούμε άμεσα αυτός είναι ο ΠΑΟΚ».

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς – Μάτος (64’ Ροντρίγκο), Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης – Μαουρίσιο, Μίσιτς – Λημνιός (71’ Λάμπρου), Βιεϊρίνια (78’ Εσίτι), Πέλκας – Σφιντέρσκι.

Ατρόμητος: Μέγερι, Κιβρακίδης (73’ Χαρίσης), Ρισβάνης, Γούτας, Ταλόσα – Γκάλο, Ανδρούτσος (46’ Ουγκράι), Ούμπιδες, Μάντσον, Μανούσος – Βέλλιος (46’ Ενσικουλού).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter