ΠΑΟΚ: Εκτός για τουλάχιστον ένα χρόνο ο Μούσα Ουαγκέ

ΠΑΟΚ: Εκτός για τουλάχιστον ένα χρόνο ο Μούσα Ουαγκέ

Χειρότερα δεν γίνεται για τον μεγάλο άτυχο του ΠΑΟΚ τον Μούσα Ουαγκέ που τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο στο ντέρμπι με τον Αρη. Ο γιατρός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Ράλλης, επιβεβαίωσε πως ο Αφρικανός ακραίος αμυντικός θα μείνει εκτός αγώνων για τουλάχιστον έναν χρόνο!

«Σπάνιος ο τραυματισμός του, δεν το έχω ξανά ζήσει στην καριέρα μου. Όπως προσγειώνεται το πόδι του στο έδαφος λυγίζει εντελώς και χτυπάει στο δοκάρι και διάφοροι μηχανισμοί έφεραν αυτό τον σοβαρό τραυματισμό του» είπε ο γιατρός του «δικεφάλου» μιλώντας στον «Metropolis 95.5FM», ο γιατρός του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε:

«Ήταν άσχημη η εικόνα του γονάτου από την αρχή που το είδαμε. Ήταν κάπως εκτός θέσης το γόνατο. Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν ένα κάταγμα, αλλά μέσα στα αποδυτήρια που τον εξετάσαμε όσο αυτό ήταν εφικτό το μυαλό μας έρχεται σε έναν αναμενόμενο τραυματισμό είτε στον έσω πλάγιο, είτε στον χιαστό.

Αμέσως του τοποθετήθηκε νάρθηκας στο γόνατο και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε μαγνητική που έδειξε τα χειρότερα. Πονούσε πολύ, δεν μπορούσε να φανταστεί στην αρχή τι είχε πάθει. Ήξερε ότι είχε σοβαρό πρόβλημα.

Το χτύπημα ακούστηκε. Επειδή είναι δανεικός από μεγάλη ομάδα, ήρθαμε αμέσως σε επικοινωνία με τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα και τους στείλαμε όλες τις εξετάσεις του παίκτη και το πώς το αντιμετωπίζουμε. Ετοιμάζουμε όλες τις διαδικασίες για να μεταφερθεί εκεί για να κάνει το χειρουργείο.

Υπάρχουν ιδιαιτερότητες το πώς θα ταξιδέψει στην Ισπανία αφού δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις. Θα κάνει δυο επεμβάσεις. Ανησυχούμε πως θα είναι μετά το χειρουργείο. Το όφελος είναι ότι είναι σε μικρή ηλικία και δεν είχε πριν ιστορικό ιατρικό. Ένα χρόνο τουλάχιστον θα κάνει για να επιστρέψει ο Ουαγκέ στην ενεργό δράση. Γνωρίζει τη συμπαράσταση που έχει από τον κόσμο.

Καταλαβαίνει ότι οι τραυματισμοί είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Στο σπίτι του είναι και ακολουθεί τη φαρμακευτική αγωγή. Το απόλυτα λογικό ήταν να έρθουν οι γιατροί του Άρη. Ο καθένας μας θα έκανε αυτό, όποιος και να ήταν».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter