ΠΑΟΚ-Ελσίνκι 4-2: Γοητεύει στην Ευρώπη και μάζεψε βαθμούς-ρεκόρ σε όμιλο

ΠΑΟΚ-Ελσίνκι 4-2: Γοητεύει στην Ευρώπη και μάζεψε βαθμούς-ρεκόρ σε όμιλο
ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ / MEGA PRESS

Ο ΠΑΟΚ νίκησε την Ελσίνκι με 4-2 και γιόρτασε με τους φιλάθλους του τη πρόκριση του στους “16” του Conference League, την οποία είχε σφραγίσει με το 2-1 επί της Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη την 5η αγωνιστική.

Ο Δικέφαλος με τους τρεις βαθμούς που κατέκτησε έφτασε τους 16 βαθμούς στον 7ο όμιλο του Conference League και έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα με τόσο μεγάλη συγκομιδή σε φάση ομίλων οποιαδήποτε ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης!

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τον Δικέφαλο και άνοιξαν το σκορ στο 6’ με εξαιρετικό τελείωμα του Ραντούλοβιτς.

Ο ΠΑΟΚ έβγαλε αντίδραση και στο 14’ είχε δοκάρι με τον Μιχαηλίδη. Στο 34’ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Κωνσταντέλια και στο 37’ έγινε το 1-1 με σουτ του Οζντόεφ.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι με στόχο να «καθαρίσουν» με την υπόθεση νίκη. Στο 47’ ο Κωνσταντέλιας με σουτ έκανε το 2-1 και στο 53’ ο Τοϊβο με αυτογκόλ έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στον ΠΑΟΚ.

Το 4-1 έγινε στο 85’ με πλασέ του Μουργκ και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 92’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χετεμάι.

Ο Γκιόργκι Κρουασβίλι (Γεωργία) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Εκόνγκ, Χοστίκα.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα (71’ Βιεϊρίνια), Τροστ-Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες (72’ Ραχμάν Μπάμπα), Μεϊτέ, Οζντόεφ (71’ Μάρκος Αντόνιο), Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας (75’ Μουργκ), Τάισον, Τόμας (81’ Τζίμας).

Ελσίνκι: Μαένπα, Τοϊβιο, Ντα Γκράκα, Χαμαλάινεν, Σοΐρι, Κανελλόπουλος (Μπένισαν), Λίνγκαμ (80’ Παανάνεν), Κέσκινεν (66’ Ολιλα), Χοστίκα (66’ Χετεμάι), Ραντούλοβιτς (65’ Ολουσάνια), Μπαντέ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter