ΠΑΟΚ: Επέστρεψε στις νίκες, 4-1 τον Απόλλωνα

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε στις νίκες, 4-1 τον Απόλλωνα

Στις νίκες επέστρεψε στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ επικρατώντας στην Τούμπα 4-1 του Απόλλωνα. Με το πέμπτο «τρίποντο» στην ΣΛ1 ο Δικέφαλος έπιασε την ΑΕΚ στη δεύτερη θέση, ωστόσο έχει ένα παιχνίδι περισσότερο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 5’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σβαμπ (1-0), το οποίο κέρδισε ο Τέιλορ σε μαρκάρισμα του Τουτουαρίμα. Η «ελαφρά ταξιαρχία» απάντησε στο 14’ με κεφαλιά του Παμλίδη (1-1). Στο γκολ της ισοφάρισης έχει ευθύνη ο Πασχαλάκης.

Ο ΠΑΟΚ απείλησε στο 25’ με τον Αουγκούστο, αλλά ο Κότσαρης αποσόβησε τον κίνδυνο με εντυπωσιακή επέμβαση.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Ρ. Λουτσέσκου μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 66’ πήραν και πάλι προβάδισμα στο σκορ με σουτ του Σφιντέρσκι (2-1). Ο ΠΑΟΚ κλείδωσε τη νίκη στο 72’. Ο Ζίβκοβιτς εκτέλεσε φάουλ και ο Μιχαηλίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα (3-1).

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 94’ με δεύτερο εύστοχο πέναλτι. Ο Ακπομ βρέθηκε πεσμένος στην περιοχή από πάτημα του Μπαξεβανίδη και ο διαιτητής Αρ. Κουτσιαύτης έδωσε δεύτερο πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Αουγκούστο.

Ο ρέφερι έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ελ Καντουρί, Τσιλούλη, Φατιόν, Μπαξεβανίδη.

«Είναι φυσιολογικό όταν παίζεις με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίσεις πολλά προβλήματα αμυντικά. Θεωρώ το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι πολύ δίκιο για μας. Είχαμε το πρόβλημα του Λισγάρα, μας επηρέασε και δεχτήκαμε τρία γκολ από στημένες φάσεις. Παίξαμε όμως καλά, δώσαμε τα πάντα, δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου και τώρα εμείς πρέπει να κοιτάξουμε και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι», δήλωσε ο προπονητής του Απόλλωνα Τζ. Φέστα.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια (73’ Ροντρίγκο), Σβαμπ (74’ Κούρτιτς), Καντουρί (77’ Μουργκ), Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (84’ Κωνσταντέλιας), Σφιντέρσκι (77’ Ακπομ).

Απόλλων Σμύρνης (Τζανλούκα Φέστα): Κότσαρης, Μπαξεβανίδης, Τουτουαρίμα, Λισγάρας (62’ Ντεντάκης), Ντομίνγκες, Φατιόν, Κάστρο, Μαρτίνες (62’ Ματέι), Τσιλούλης (85’ Σαχλί), Παμλίδης (77’ Φαν Λα Πάρα) , Ιωαννίδης (85’ Ντάουντα).

***Ο Λισγάρας χτύπησε σοβαρά στα πλευρά και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter