ΠΑΟΚ: Εξασφάλισε πρόκριση από σήμερα στους «8» του Κυπέλλου, 5-0 την ΑΕΛ

ΠΑΟΚ: Εξασφάλισε πρόκριση από σήμερα στους «8» του Κυπέλλου, 5-0 την ΑΕΛ

Με μια πολύ καλή προπόνηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ συνέτριψε την ΑΕΛ με 5-0 στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας σήμερα στην Τούμπα και ουσιαστικά πήρε θέση από τώρα στους «8» της διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στο ματς αποφασισμένος να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση από το σημερινό ματς. Το πρώτο 45λεπτο ήταν ένας διαρκής μονόλογος του «δικεφάλου» που πολιόρκησε την εστία της ΑΕΛ η οποία είχε μόλις μια αξιόλογη προσπάθεια στο ίδιο διάστημα με τον Ντουρμισάι. Αντίθετα ο ΠΑΟΚ πέτυχε δύο πολύ ωραία γκολ με τον Τζόλη στο 9’ από ασίστ του Κρμέντσικ και στο 22’ από καταπληκτική ασίστ του Αουγκούστο ενώ έχασε κι άλλες ευκαιρίες με τους Ζίβκοβιτς και Κρμέντσικ για μεγαλύτερο σκορ.

Στο β’ μέρος ο «δικέφαλος» με το ξεκίνημα του ματς πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Κρμέντσικ από ασίστ του Ζίβκοβιτς και ουσιαστικά σφράγισε την πρόκριση του στον προημιτελικό γύρο αφού μετέτρεψε σε διαδικαστικού χαρακτήρα τη ρεβάνς στη Λάρισα. Όμως ο «δικέφαλος» δεν σταμάτησε εκεί και στο 55’ από κεφαλιά πάσα του Ουάρντα, ο Ινγκασον πέτυχε από κοντά το 4-0. Και στο 74’ ο Τζόλης έφτασε στο πρώτο χατ τρικ της καριέρας του από ασίστ του Λάμπρου (5-0).

Ο διαιτητής Γρατσάνης έδειξε κίτρινες κάρτες στους Α. Ζίβκοβιτς, Ηλιάδη.

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα, Περέιρα (72’ Λυράντζης), Αουγκούστο, Ελ Καντουρί (72’ Σβαμπ), Α. Ζίβκοβιτς (72’ Μουργκ), Ουάρντα (60’ Λάμπρου), Τζόλης, Κρμέντσικ (60’ Κούτσιας).

ΑΕΛ: Νάγκι, Καρανίκας, Ζίζιτς, Ηλιάδης, Μπέρτος (63’ Νικολιάς), Μαϊδανός, Μιλοσάβλιεβιτς, Γκοτζαμανίδης (63΄Τσόσιτς), Κολομπίνο (82’ Στοϊνοβιτς), Γλυνός (63’ Πινακάς), Ντουρμισάι (76΄Νούνιτς).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter