ΠΑΟΚ: Φιλική νίκη με ανατροπή (2-1) επί της Φέγενορντ

ΠΑΟΚ: Φιλική νίκη με ανατροπή (2-1) επί της Φέγενορντ

Σε καλό δρόμο δείχνει να είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος νίκησε με ανατροπή στην έδρα της την Φέγενορντ με 2-1. Το αποτέλεσμα δεν σημαίνει κάτι στα φιλικά παιχνίδια, αλλά ωστόσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου βγάζει συμπεράσματα και οι παίκτες του βαδίζουν στο σωστό δρόμο.

Ο Δικέφαλος δέχθηκε γκολ στην πρώτη φάση του αγώνα. Στο 2’ μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Μπέργκερ με τη βοήθεια της τύχης άνοιξε το σκορ.

Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε πριν συμπληρωθεί το πρώτο 15λεπτο. Στο 13’ ο Μπάιλοου ανέτρεψε τον Ολιβέιρα και ο Τζόλης στο επόμενο λεπτό ευστόχησε από την άσπρη βούλα (1-1).

Η Φέγενορντ ανέβασε στροφές στα τελευταία δέκα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Στο 38’ απείλησε με τον Σινιστέρα και στο 42’ ο Λίνσεν είχε δοκάρι με σουτ έξω από την περιοχή.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 52’. Ο Μαρσιάνο είχε λανθασμένη αντίδραση και ο Κούτσιας έκανε το 1-2.

Φέγενορντ (Ά. Σλοτ): Μπάιλοου (46’ Μαρσιάνο), Πέντερσεν (46’ Χέντρικς), Μπέργκερ, Σενέσι (46’ Ελ Μπουσαταουί), Μαλάσια (46’ Μπόζενικ), Κοκτσού (46’ Σκόγκεν), Τιλ (46’ Ντάιμερς), Τοόρνστρα (46’ Χάρτγιες), Λίνσεν (46’ Τζαχάνμπακς), Μπάνις (46’ Μιλάμπο), Σινιστέρα (46’ Αντονούτσι).

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς (46’ Πασχαλάκης), Ροντρίγκο (46’ Τέιλορ), Βαρέλα (61’ Μιχάι), Μιχαηλίδης, Περέιρα (46’ Βιεϊρίνια), Σβαμπ (61’ Τσιγγάρας), Εσίτι (61’ Κούρτιτς), Α. Ζίβκοβιτς (46’ Ελ Καντουρί), Τζόλης (46’ Μουργκ), Καγκάβα (61’ Βρακάς, 84’ Κωνσταντέλιας), Ολιβέιρα (46’ Κούτσιας).

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter