ΠΑΟΚ: Φιλικό αύριο (6/7) με Νόρτζελαντ

ΠΑΟΚ: Φιλικό αύριο (6/7) με Νόρτζελαντ

Ο ΠΑΟΚ δίνει αύριο (6/7, 16.00, PAOK TV) το δεύτερο φιλικό του στην Ολλανδία, αυτή την φορά κόντρα στη νορβηγική Νόρτζελαντ και ο Αμπελ Φερέιρα θα έχει για πρώτη φορά στη διάθεση του τον Πέλκα, όχι όμως και τους Βέρνμπλουμ και Μαουρίσιο που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα μετά τις σοβαρές επεμβάσεις που έκαναν την προηγούμενη σεζόν.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Βραζιλία, ο ΠΑΟΚ «ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Λέο Σάνα, ενός 23χρονου ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Γκοΐας και το συμβόλαιό του λήγει τον Δεκέμβριο του 2020. Ο Σάνα είναι επιτελικός μέσος και την περίοδο που έληξε είχε 6 συμμετοχές, τις 4 ως βασικός».

Στοχ: Αφησα κάτι στη μέση

Ο Μίροσλαβ Στοχ δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Σλοβακίας ότι γύρισε στον ΠΑΟΚ για να ολοκληρώσει αυτό που άφησε στη μέση κατά την πρώτη του θητεία στην Τούμπα. «Η προσφορά μού φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα. Παρ’ όλο που φτάσαμε κοντά, δεν είχαμε κερδίσει κάποιον τίτλο πριν από πέντε χρόνια. Νομίζω ότι είχα μια ημιτελή παρουσία, δεν κερδίσαμε κάποιο τρόπαιο»

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Λημνιός εξέφρασε τη γνώμη του για τον νέο προπονητή Αμπέλ Φερέιρα στην κάμερα του καναλιού του ΠΑΟΚ: «Είναι προπονητής που ασχολείται πολύ με το τακτικό κομμάτι. Και θέλει όλοι οι παίκτες να ακολουθούν κατά γράμμα τις οδηγίες του. Έχει όρεξη για δουλειά. Βοηθά όλους τους παίκτες. Μιλά με τετ α τετ. Παίζει ένα καινούργιο σύστημα, που κακά τα ψέματα είναι δύσκολο σύστημα. Θέλει προσπάθεια και μεγάλη συγκέντρωση. Δουλεύουμε σκληρά στην προπόνηση. Κι εμείς από την πλευρά μας πρέπει να τον βοηθήσουμε… Είμαι βέβαιος ότι στην πορεία θα κάνουμε πολύ ωραία πράγματα»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter