ΠΑΟΚ για φίλημα, νίκησε την Αιντραχτ (2-1), κλείδωσε την πρόκριση στους «16»

ΠΑΟΚ για φίλημα, νίκησε την Αιντραχτ (2-1), κλείδωσε την πρόκριση στους «16»

Στην «Ντόιτσε Μπανκ Παρκ» ο ΠΑΟΚ πέτυχε σπουδαίο «διπλό» επί της Αιντραχτ (2-1), σφραγίζοντας την πρωτιά στον 7ο όμιλο του Conference League και την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο δεκάλεπτο απείλησαν τρεις φορές, χωρίς να βρουν στόχο, με τους Λάρσον (5’), Μαρμούς (9’) και Τσαϊμπί (10’). Στο 13’ σουτ του Τάισον δεν ανησύχησε τον Τραπ και στο 25’ ο Κοτάρσκι απέκρουσε σουτ του Ενκουνκού. Στο 29’ ο Σαμάτα τροφοδότησε τον Μουργκ σε αντεπίθεση του Δικεφάλου με τον Αυστριακό να κάνει το πλασέ με το αριστερό και τον Τραπ να αποκρούει σωτήρια με τα πόδια.

Στο 32’ ο Μαρμούς ευνοήθηκε από τις κόντρες και βρέθηκε απέναντι από τον Κοτάρσκι, ο οποίος με δύσκολη επέμβαση κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Στο 51’ ο Μουργκ εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ, ενώ στο 55’ ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με κοντινό σουτ του Κεντζιόρα (0-1). Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με κεφαλιά του Μαρμούς (1-1).

Ο Δικέφαλος έβγαλε αντίδραση με την είσοσο των Κωνσταντέλια, Τόμας, οι οποίοι συνεργάστηκαν στο 73’. Ο Τραπ απέκρουσε το σουτ του Ισπανού φορ και ο Ζίβκοβιτς από κοντά έκανε το 1-2.

Ο Νταμιάν Σιλβέστρζακ (Πολωνία) στο 94’ απέβαλε τον Γιάκιτς, ενώ έδειξε κίτρινη κάρτα στους Τούτα, Μαρμούς, Γιάκιτς, Τόμας.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Τόπμελερ): Τραπ, Τούτα (74’ Μπούτα), Σμόλτσιτς, Πάτσο, Εμπιμπέ (87’ Φέρι), Λάρσον, Σκίρι (54’ Γιάκιτς), Ενκουνκού, Γκέτσε (75’ Ααρόνσον), Τσαϊμπί, Μαρμούς.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (80’ Εκόνγκ), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Μεϊτέ, Οζντόεφ (80’ Σβαμπ), Ζίβκοβιτς, Τάισον (83’ Ντεσπόντοφ), Μουργκ (66’ Κωνσταντέλιας), Σαμάτα (66’ Τόμας Μπράντον).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter