ΠΑΟΚ: Γλίτωσε το έμφραγμα στο τέλος, 1-1 με τη Ριέκα

ΠΑΟΚ: Γλίτωσε το έμφραγμα στο τέλος, 1-1 με τη Ριέκα

Ο ΠΑΟΚ σε… νεκρό χρόνο ισοφάρισε τη Ριέκα με αυτογκόλ του Γκάλεσιτς (90+4′) και διατήρησε τις ελπίδες του για πρόκριση στους ομίλους του Conference League. Οι παίκτες του Ρ. Λουτσέσκου κυριάρχησαν στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, ειδικά στο δεύτερο μέρος, ωστόσο δεν μπορούσαν να σκοράρουν. Και σαν να μην έφτανε αυτό στο 33’ η Τούμπα “πάγωσε”, καθώς οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Λεπίνιτσα. H Ριέκα έδειχνε ότι θα έφευγε με το “διπλό” που θα της έδινε μεγάλο αβαντάζ, ενόψει της ρεβάνς την επόμενη εβδομάδα, αλλά ο Δικέφαλος μπόρεσε να ισοφαρίσει.

«Δε μπορώ να πω αν είμαι ικανοποιημένος ή όχι. Είναι ένα αποτέλεσμα που μας δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσουμε από το μηδέν. Το παιχνίδι είχε δύο εντελώς διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο, μέχρι το πρώτο σουτ του αντιπάλου που απέκρουσε ο Πασχαλάκης, είχαμε δεχτεί μια πίεση. Το γκολ με το οποίο προηγήθηκε η Ριέκα ήρθε πάλι με μια κόντρα, είχαμε χάσει τον έλεγχο. Στο δεύτερο μέρος κυριαρχήσαμε, δημιουργήσαμε πάρα πολλές φάσεις και πιέσαμε»,δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ο οποίος πρόσθεσε: «Δε θέλω να μιλήσω για ποσοστά πρόκρισης. Εμείς θα πάμε εκεί για να πάρουμε την πρόκριση και θα πάρουμε την πρόκριση. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, αλλά και για τον αντίπαλο μας το ίδιο. Θεωρώ ότι το σκορ θα έπρεπε να είναι 3-1 ή και 4-1. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά θα πολεμήσουμε πολύ, θα παλέψουμε για την πρόκριση και θα την πάρουμε».

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Ροντρίγκο (31’ Τέιλορ), Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς (90’ Εσίτι), Σβαμπ, Ζίβκοβιτς (72’ Κούτσιας), Μπίσεσβαρ (72’ Μουργκ), Καντουρί (90’ Καγκάβα), Σφιντέρσκι

Ριέκα (Γκόραν Τόμιτς): Πρσκαλό, Ζοάο Εσκοβάλ, Κρέσιτς, Γκάλοβιτς, Τόμετσακ (72’ Μπούσνιακ), Βούκσεβιτς (76’ Γκάλεσιτς), Λεπινίτσα, Τσερίν (76’ Λίμπερ) , Πάβισιτς, Αμπέμ, Αμπάς (90’ Όμπρεγκον).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter