ΠΑΟΚ: Γλίτωσε την ήττα στο 96’, 1-1 με την ΑΕΛ

ΠΑΟΚ: Γλίτωσε την ήττα στο 96’, 1-1 με την ΑΕΛ

Τον βαθμό της ισοπαλίας απέσπασε στο Αλκαζάρ από την ΑΕΛ ο ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι που είχε δραματικό φινάλε. Η Λάρισα κρατούσε τη νίκη μέχρι το 96’, αλλά ο Δικέφαλος στις καθυστερήσεις κέρδισε πέναλτι, ο Βιεϊρίνια ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα και ισοφάρισε σε 1-1.

Το ματς ήταν ανοιχτό και ο Δικέφαλος στο 42΄έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όμως ο Μουργκ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στο 70’ ο Πινακάς μετά από εξαιρετική προσπάθεια και σουτ νίκησε τον Πασχαλάκη και άνοιξε το σκορ. Στο 95’ ο Ναγκί ανέτρεψε τον Σφιντέρσκι και ο Πορτογάλος το μετέτρεψε σε γκολ.

«Χάσαμε δύο βαθμούς, είχαμε ευκαιρίες αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο όταν δεν βάζεις γκολ το πληρώνεις. Το σημαντικό είναι ότι κάναμε ευκαιρίες αλλά στο ποδόσφαιρο το πιο σημαντικό είναι το γκολ. Με μια φάση που μας έκανε ο αντίπαλος, την πληρώσαμε Είναι όλα δουλειά, ποιότητα μερικές φορές δεν έχεις καλή μέρα. Μετά είναι τα δύσκολα. Η ομάδα προσπάθησε μέχρι το τέλος, δεν είμαστε καλά γιατί θέλαμε νίκη αλλά πρέπει να συνεχίσουμε», δήλωσε ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος πρόσθεσε: «Το σημαντικό είναι ότι κάναμε ευκαιρίες, αύριο πάλι έχουμε δουλειά. Επιθετικά είχαμε τον Τσόλακ μπροστά, δεν είχαμε άλλον, όλοι οι άλλοι είναι χαφ. Θέλαμε παίχτες μπροστά…».

Ο Ευαγγέλου έδειξε κίτρινη κάρτα στους Φιλίπ, Πινακά, Mπέρτο, Ινγκασον, Βαρέλα.

ΑΕΛ: Ναγκί, Ηλιάδης, Ζίζιτς, Μιχαήλ, Μπέρτος, Νικολιάς (83′ Νούνιτς), Σπαρβ, Μιλοσάβλιεβιτς (71′ Γκοτζαμανίδης), Φιλίπ, Πινακάς (83′ Γλυνός), Τρούγιτς (53′ Πλατέλλας).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Ελ Καντουρί, Αουγκούστο (82′ Σβαμπ), Μουργκ (87′ Τσόλακ), Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter