ΠΑΟΚ: Η αποστολή για το Κράσνονταρ – Ποιοι έμειναν εκτός

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για το Κράσνονταρ – Ποιοι έμειναν εκτός

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον πρώτο αυριανό αγώνα με την Κράσνονταρ στη Ρωσία (22/9, 22:00, Cosmote Sport) για τα πλέι οφ του Champions League και αμέσως μετά την προπόνηση ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή του Δικεφάλου, αφήνοντας ξανά εκτός τους Μάτος και Ζαμπά.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ λίγο μετά, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Έτοιμοι για ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στη Ρωσία για να αντιμετωπίσει την Κράσνονταρ στον πρώτο αγώνα για τα Play Offs του UEFA Champions League. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το πρωί της Δευτέρας (21.09) με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας.

Το πρόγραμμα της τελευταίας πρόβας περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδια κατοχής, κάποια τελευταία μαθήματα στο τακτικό κομμάτι και παιχνίδι στο φινάλε.

Ο Ροντρίγκο Σοάρες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Αμπέλ Φερειρα ανακοίνωσε την 20άδα των παικτών που θα μπουν στο τσάρτερ στις 14:00 με προορισμό το Κράσνονταρ. Οι επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού αποτελούνται από τους: Πασχαλάκη, Ρέι, Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδη, Γιαννούλη, Περέιρα, Εσίτι, Νινούα, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Τζόλη, Κούτσια».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter