ΠΑΟΚ: Ισοπαλία 2-2 με την Άλκμααρ

ΠΑΟΚ: Ισοπαλία 2-2 με την Άλκμααρ

Αν και προηγήθηκε στο 13′ με 2-0 ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα του και στο τέλος αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την Άλκμααρ στο 3ο φιλικο του στην Ολλανδία.

Στο πρώτο μέρος ο «δικέφαλος» πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό καθώς προηγήθηκε 2-0 πριν συμπληρωθούν 15 λεπτά αγώνα. Στο 5′ ο Ζίβκοβιτς κέρδισε τις κόντρεςκαι με σουτ άνοιξε το σκορ και στο 13′ από κόρνερ του Κωνσταντέλια και κεφαλιά του Κάργα, ο Μιχάι με κοντινή προβολή έκανε το 0-2.

Η Άλκμααρ πίεσε μετά τον αιφνιδιασμό και στο 27′ μείωσε με ατομική προσπάθεια και σουτ του Παυλίδη.

Στο 2ο ημίχρονο ο Λουτσέσκου άλλαξε τους εννέα απο τους 11 που ξεκίνησαν, αφήνοντας μόνο στο ματς τους Κάργα και Φ. Σοάρες. Από την πλευρά της η Άλκμααρ άλλαξε όλη την 11άδα της και τελικά ισοφάρισε στο 77′ με τον Γκρίφιτ.

ΑΛΚΜΑΑΡ: Βάινταλ, φαν Μπρεντερόντε, Χατζηδιάκος, Ντέκερ, Κέρκεζ. Κούπμαϊνερς, Μπούρμεεστερ, Έβιεν, Ντε Γιονγκ, Ντε Βιτ, Παυλίδης.

Στο β μέρος έπαιξαν οι Βερουλστ, Μίντζο, Βίτρι, Μπαράσι, Ντουιν, Λάντο, Ραϊντενς, Μπεούκεμα, Ντε Βιτ, Γκρίφιτ, Σοαυτεν

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Μιχάι, Κάργας (61′ Κουλιεράκης), Ρ. Σοάρες, Τσινγκάρας, Σβαμπ, Κωνσταντέλιας, Τσαούσης, Φ. Σοάρες (61′ Κούρτιτς), Α. Ζίβκοβιτς.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι Ζ. Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Κάργας, Ίνγκασον, Σάστρε, Ντούγκλας, Φιλίπε Σοάρες, Ντάντας, Τζίμας, Κουαλιάτα, Λάμπρου.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter