ΠΑΟΚ: Ισοπαλία και πικρός αποκλεισμός από το Conference League – Με 9 παίκτες τελείωσε ο «Δικέφαλος»

ΠΑΟΚ: Ισοπαλία και πικρός αποκλεισμός από το Conference League – Με 9 παίκτες τελείωσε ο «Δικέφαλος»

Ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε με το καλημέρα στο Conference League την Ευρώπη και την διοργάνωση στην οποία πέρσι είχε φτάσει ως τα προημιτελικά της. Ανέτοιμος ο «δικέφαλος» έμεινε στο 1-1 με τη Λέφσκι στην Τούμπα και σε συνδυασμό με την ήττα του με 2-0 στη Σόφια αποκλείστηκε στον β’ προκριματικό γύρο.

Ο Λουτσέσκου προχώρησε σε τρεις μόλις αλλαγές από τον πρώτο αγώνα, βάζοντας στην αρχική 11άδα τους Λύρατζη, Κούρτιτς και Νάρεϊ σε μια προσπάθεια να κάνει πιο πιεστικό κι επιθετικό τον ΠΑΟΚ και να φτάσει στην ανατροπή του 2-0.

Ο ΠΑΟΚ είχε μεν την υπεροχή στο πρώτο μέρος που έφτασε και στο 83% αλλά δύσκολα μπορούσε να διασπάσει την αμυντική διάταξη των Βούλγαρων. Και σα να μην έφτανε αυτό, στο 25′ δέχτηκε και το 0-1 από τον Ρονάλντο που εκμεταλλεύτηκε λάθος του Λύρατζη.

Στο β’ μέρος με τις αλλαγές του Λουτσέσκου ο «δικέφαλος» έγινε πιο ουσιαστικός κι επικίνδυνος πιέζοντας αφόρητα τη Λέφσκι, αφού ήθελε πλέον τρία γκολ για να πάει το ματς στη παράταση και τέσσερα για την πρόκριση. Η πίεση καρποφόρησε στο 56′ με την ισοφάριση του Ντάντας και η Τούμπα πήρε φωτιά. Στο τελευταίο 20λεπτο ο ΠΑΟΚ τα έπαιξε όλα για όλα, ρίχνοντας στο ματς και τον Κούτσια και τον Σβαμπ αλλά η 2η κίτρινη στον Αουγκούστο έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες ανατροπής καθώς άφησε τον “δικέφαλο” με 10 παίκτες.

Τα νεύρα έπνιξαν τους Θεσσαλονικείς πιυ στο 80′ έμειναν με 9 παίκτες αφού αποβλήθηκε και ο Βιεϊρίνια με 2η κίτρινη για διαμαρτυρία! Τα τελευταία λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα και μόνο αξιοσημείωτο ήταν οι αποδοκιμασίες των φίλων του «δικεφάλου». Ο Ισπανός Γκράντο έδειξε κίτρινες κάρτες στους Κούρτιτς, Κάργα, Αουγκούστο (δυο), Βιεϊρίνια (δυο), Κράστεβ, Ινγκασον.
ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης (66′ Κούτσιας), Κάργας (72′ Σβαμπ), Ίνγκασον, Ρ. Σοάρες (46′ Βιεϊρίνια), Αουγκούστο, Κούρτιτς, Ντάντας, Κουαλιάτα (46′ Μπίσεσβαρ), Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ.
ΛΕΦΣΚΙ: Μιχαίλοβ, Πετρί, Σούντμπεργκ, Κόρντομπα, Γκάλτσεβ, Κάαπ, Κράστεβ, Μιλάνοβ (86′ Πέτκοφ), Ρονάλντο (83′ Κράεφ), Μπαρί, Ουέλτον.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter