ΠΑΟΚ: “Καθάρισε” νωρίς και περιμένει…

ΠΑΟΚ: “Καθάρισε” νωρίς και περιμένει…

Σε αφαίρεση βαθμών από τον Ολυμπιακό ελπίζει ο δικέφαλος του Βορρά

Με δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-1 στην Κρήτη τον Πλατανιά και περιμένει την απόφαση από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, ελπίζοντας σε αφαίρεση βαθμών του Ολυμπιακού για τα όσα έγιναν στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

To ξεκίνημα του αγώνα στα Περιβόλια ήταν καταιγιστικό. Στο 4′ Ο Ουαρντά μετά από ωραίο γύρισμα του Κίτσιου πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και στο επόμενο λεπτό ο Γιακουμάκης αστόχησε από εξαιρετική θέση, χάνοντας την ευκαιρία για την ισοφάριση.Στο 8′ ο Τζάλμα Κάμπος εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος της άμυνας του Πλατανιά και ανενόχλητος έκανε το 2-0, χτίζοντας από νωρίς σκορ ασφαλείας. Ο δικέφαλος έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους, που με εξαίρεση κάποια σουτ δεν είχε κάτι ιδιαίτερο.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν και πάλι δυνατά, ενώ ο Γιακουμάκης έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία, με τον Γλύκο να τον σταματά. Και ενώ ο Πλατανιάς προσπαθούσε να γίνει πιο απειλητικός, ο ΠΑΟΚ χτύπησε ξανά. Ο Ουαρντά με όμορφη ατομική ενέργεια έδωσε στον Σάκχοφ, ο οποίος από κοντά έγραψε το 0-3. Η ομάδα του Ίβιτς είχε τρεις ακόμα καλές στιγμές με Κάτσε, Βαρέλα και Πρίγιοβιτς, ενώ οι Χανιώτες κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της… τιμής, μειώνοντας με τον Μενδρινό στο 78′.

Πλατανιάς: Κοκκαλάς, Καρυπίδης, Μπανανά, Κάργας, Στάθης (72΄ Αποστολόπουλος), Μουνάφο, Μαραγκός (21′ Μενδρινός), Γιορέντε (81′ Παπανικολάου), Ντέβεσα, Γιακουμάκης

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Ουάρντα, Τζάλμα Κάμπος, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ (57′ Μαλεζάς), Σάκχοφ (71′ Κάτσε), Αθανασιάδης (66′ Πρίγιοβιτς), Βαρέλα, Κίτσιου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter