ΠΑΟΚ: Κοντά στην επιστροφή ο Στοχ

ΠΑΟΚ: Κοντά στην επιστροφή ο Στοχ

Ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση ενός εξτρέμ και υπάρχει προφορική συμφωνία με έναν παίκτη από τα… παλιά, τον Μίροσλαβ Στοχ. 

Ο Σλοβάκος επιθετικός φόρεσε τη φανέλα του Δικέφαλου τη σεζόν 2013-2014, μετρώντας 46 συμμετοχές με δέκα γκολ και δέκα ασίστ. Από την Θεσσαλονίκη, «μετακόμισε» στην Αλ Αϊν, όπου κατέγραψε 32 συμμετοχές (10 γκολ – 13 ασίστ) για να δοθεί στη συνέχεια με μεταγραφή στην Μπούρσασπορ. 

Τη προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στη Σλάβια Πράγας, με την οποία είχε 49 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, 14 γκολ και 13 ασίστ. Ο προπονητής της Τσέχικης ομάδας Ζίντριχ Τρπισόφσκι ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Στοχ και είπε: «Ο ποδοσφαιριστής δέχθηκε μια πρόταση, ο σύλλογος (σ.σ. ΠΑΟΚ) ήρθε σε επαφή με εμάς και πλέον μένει να φανεί πως θα καταλήξουν οι συζητήσεις. Το πιο σημαντικό είναι το τι θέλει ο παίκτης, έχουμε προσφορές για πολλούς ποδοσφαιριστές μας…».

Ο 30χρονος εξτρέμ δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με την Σλάβια μέχρι το 2022, αλλά όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει στην Τούμπα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter