ΠΑΟΚ-Λαμία 3-0: «καθάρισε» στο άψε-σβήσε

ΠΑΟΚ-Λαμία 3-0: «καθάρισε» στο άψε-σβήσε

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε όρεξη για άγχη και περιπέτειες, μπήκε ορμητικός στην Τούμπα και πριν ακόμη συμπληρωθούν 12 λεπτά αγώνα πέτυχε τρια γκολ κόντρα στην Λαμία και μετά έκανε συντήρηση δυνάμεων (3-0) και παράλληλα έδωσε την ευκαιρία στον Αμπέλ Φερέιρα να χρησιμοποιήσει τον αρχηγό του «δικεφάλου», Αντελίνο Βιεϊρίνια ο οποίος επέστρεψε ύστερα από 188 μέρες στην ενεργό δράση.

Mόλις στο 2΄o Μίσιτς με μακρινό σουτ εκτέλεσε τον Βελλίδη για το 1-0. Στο 6΄ο Λημνιός συνεργάστηκε με τον Γιαννούλη για το 2-0 για να έρθει στο 15΄ο Σφιντέρσκι με τακουνάκι από ασίστ του Στοχ να κάνει το 3-0.

Στο 76′ ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι με τον Σφιντέρσκι και η στιγμή της αποθέωσης για τον Βιεϊρίνα ήρθε στο 88΄ όταν αντικατέστησε τον Λημνιό και πήρε το περιβραχιόνιο από τον Κρέσπο.

Ο διαιτητής Φωτιάδης έδειξε κίτρινες κάρτες στους Αουγκούστο, Ρόμανιτς, Τζανετόπουλο.

ΠΑΟΚ (Άμπελ Φερέιρα): Ζίφκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Αουγκούστο(63′ Εσίτι), Μίσιτς, Λημνιός(84′ Βιεϊρίνια), Στοχ(74′ Ζαμπά), Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι

ΛΑΜΙΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Βελλίδης(46′ Kάτσικας), Βύντρα, Αντέτζο(55′ Τζανετόπουλος), Πλιάτσικας, Βάντερσον, Μπεχαράνο(46′ Mπουλούλης), Δημούτσος, Σκόνδρας, Βασιλόγιαννης, Ντελ Πίνο, Ρόμανιτς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter