ΠΑΟΚ – Λαμία 3-1: «Ξύπνησε» στο β’ μέρος κι έφτασε στην ανατροπή

ΠΑΟΚ – Λαμία 3-1: «Ξύπνησε» στο β’ μέρος κι έφτασε στην ανατροπή

Αγνώριστος στο πρώτο ημίχρονο αλλά κυριαρχικός στο δεύτερο, ο ΠΑΟΚ ανέτρεψε το σε βάρος του σκορ κόντρα στη Λαμία, την οποία και νίκησε με 3-1 απόψε στη Τούμπα.

Οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» την Τούμπα στο 7’. Οι Κετζιόρα- Κοτάρσκι δεν συνεννοήθηκαν σωστά με τον Κροάτη τερματοφύλακα να κάνει λανθασμένη έξοδο και τον Μαρτίνεθ να κλέβει την μπάλα και να την στέλνει στα δίκτυα (0-1).

Στο 16’ ο Τσιλούλης σκόραρε, αλλά το σκορ δεν μέτρησε, καθώς υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Στο 18’ η Λαμία βρέθηκε και πάλι κοντά στο γκολ με τον Σλίβκα να αστοχεί με κεφαλιά. Νέα μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του Λ. Βόκολου χάθηκε και στο 21’. Ο Τσιλούλης έστρωσε την μπάλα στον Λέικ, ο οποίος έκανε κάκιστο τελείωμα.

Οι φάσεις της Λαμίας αφύπνισαν, έστω και για λίγο, τους γηπεδούχους που απείλησαν στο 24’. Ο Ζίβκοβιτς πάσαρε δεξιά στον Κωνσταντέλια, αυτός έκανε τη λόμπα, αλλά ο Σιμόν έδιωξε πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή και στη συνέχεια έβαλε… στοπ και στον Οζντόεφ.

Στο 40’ ο Λέικ βγήκε στην αντεπίθεση, άλλαξε παιχνίδι δίνοντας πάσα στον Σίντκλεϊ που ήταν αριστερά, αυτός έκανε τη σέντρα, με τον Κετζιόρα να προλαβαίνει την μπάλα προ του Τσιλούλη, παραχωρώντας κόρνερ.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι στο ημίχρονο δεν θα σημειωθεί άλλο γκολ, ο Δικέφαλος ισοφάρισε στις καθυστερήσεις. Ο Ζίβκοβιτς εκτέλεσε κόρνερ και ο Μιχαηλίδης με κεφαλιά νίκησε τον Κοσέλεφ (1-1). Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ αφιέρωσε το γκολ στον πατέρα του που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες.

Στο 51’ ο Οζντόεφ έκανε επικίνδυνο σουτ με τον Κοσέλεβ να διώχνει τον κίνδυνο.

Οι γηπεδούχοι πίεζαν για το δεύτερο γκολ και έχασαν κλασικές ευκαιρίες. Στο 62’ ο Τάισον εκτέλεσε φάουλ, ο Σαμάτα πήρε την κεφαλιά, αλλά ήταν ελάχιστα άστοχος. Στο επόμενο λεπτό ο Κοσέλεφ έδιωξε μετά από γύρισμα του Ζίβκοβιτς, στην συνεχεία απέκρουσε το σουτ του αστόχησε από κοντά! Όμως στο 70’ ο ΠΑΟΚ έφτασε στην ανατροπή. Ο Ζίβκοβιτς γύρισε την μπάλα στον Σβαμπ που με σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον εξαιρετικό Κοσέλεφ κάνοντας το 2-1.

Τη νίκη του «δικεφάλου» σφράγισε στο 87’ με πέναλτι ο Σβαμπ. Πέναλτι που κέρδισε ο Σαμάτα από τον Κορνέζο. Μάλιστα οι οπαδοί του «δικεφάλου» φώναζαν ρυθμικά το όνομα του Σαμάτα αλλά ο Λουτσέσκου έδωσε εντολή το πέναλτι να το εκτελέσει ο Σβαμπ. Τελευταία καλή φάση στο ματς το δοκάρι του Μπάμπα στο 90’+3’…

Ο Αλ. Κατσικογιάννης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Τζανετόπουλο, Σαντάνα, Τσιλούλη.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (81’ Σάστρε), Κετζιόρια, Μιχαηλίδης, Σοάρες (46’ Μπάμπα), Τσιγγάρας (46’ Μεϊτέ), Οζντόεφ (65’ Σβαμπ), Ντεσπόντοφ (46’ Τάισον), Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς, Σαμάτα.

ΛΑΜΙΑ: Κοσέλεφ, Φερέιρα, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Νούνιες (46’ Σαντάνα), Τζανδάρης (90’ Βασιλαντωνόπουλος), Τσιλούλης, Μαρτίνεθ (87’ Τόσιτς), Λέικ (77’ Στάνκο), Σλίβκα (77’ Μάλτσι).

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter