ΠΑΟΚ: Με… γκολάρα του Τζόλη νίκησε 1-0 την ΑΕΛ

ΠΑΟΚ: Με… γκολάρα του Τζόλη νίκησε 1-0 την ΑΕΛ

Το παιδί – θαύμα του ΠΑΟΚ, ο Χρήστος Τζόλης, «καθάρισε» και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ που έκρινε το παιχνίδι με την Λάρισα. Η ΑΕΛ είχε ευκαιρίες στη λήξη των ημιχρόνων να ισοφαρίσει, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Το γκολ – τρίποντο για τον Δικέφαλο σημειώθηκε στο 16’. Ο Μπίσεσβαρ σήκωσε τη μπάλα προς τον 18χρονο επιθετικό, ο οποίος στην κίνηση έκανε το σουτ και νίκησε τον γκολκίπερ της ΑΕΛ. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Ο Ντουρμισάι βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην αντίπαλη περιοχή, αλλά δεν μπόρεσε να «εκτελέσει» τον Ζίβκοβιτς.

Στο 62’ ο Άκπομ δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα σε κενή εστία και στο 94’ ο Τρούγιτς έκανε το πλασέ, όμως ο Ίνγκασον έβαλε την προβολή και έδιωξε σε κόρνερ.

Ανακοίνωση ΑΕΛ

Η ΑΕΛ πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 15λεπτου στο δεύτερο ημίχρονο εξέδωσε ανακοίνωσης για την διαιτησία του Τσαγκαράκη: «Κύριε Τσαγκαράκη σε παρακαλούμε μετά το ματς να δεις τις 2 φάσεις που έδωσες κίτρινη κάρτα στον Σεσέροβιτς και στον Ντουρμισάι και μετά να δεις πόσες κίτρινες κάρτες έπρεπε να δώσεις στον Μιχαηλίδη για τα φάουλ στον Ντουρμισάι και τι χρώμα κάρτα έπρεπε να δώσεις στη γροθιά του Τζόλη στο πρόσωπο του Σεσέροβιτς που δεν έδωσες ούτε καν φάουλ.

Ελπίζουμε ο κ. Κλάτενμπεργκ να αντιληφθεί σύντομα ότι στην Ελλάδα το μεγάλο πρόβλημα που το ποδόσφαιρο δεν πηγαίνει μπροστά είναι κυρίως οι διαιτητές που ανάλογα με το χρώμα και το όνομα της ομάδας σφυρίζουν διαφορετικά σε κάθε περίπτωση.

Με τον κ. Τσαγκαράκη, τον γιο του γνωστού Τσαγκαράκη του παρελθόντος, είχαμε το ίδιο πρόβλημα και στο παιχνίδι στην Ξάνθη πέρυσι που ενώ κερδίζαμε 0-1 εκτός έδρας, με ανύπαρκτες κίτρινες κάρτες στα αμυντικά χαφ και στα στόπερ, μας οδήγησε σε αναγκαστικές αλλαγές στους καλύτερους μας παίκτες, με αποτέλεσμα να χάσουμε ένα δικό μας ματς και την έξοδο μας στην Ευρώπη».

Ο Τσαγκαράκης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μιχαηλίδη, Ινγκασον, Ελ Καντουρί, Πέλκα, Σεσέροβιτς, Σπαρβ, Τρούγιτς, Ντουρμισάι.

ΠΑΟΚ (Α. Φερέιρα): Ζ. Ζίβκοβιτς, Ιγκανσον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Μπίσεσβαρ (89’ Κρέσπο), Σβαμπ, ΕΛ Καντουρί, Γιαννούλης, Πέλκας (76’ Α. Ζίβκοβιτς), Τζόλης (89’ Ζαμπά), Άκπομ (79’ Σφιντέρσκι).

ΑΕΛ (Μ. Γρηγορίου): Ναγκί, Μπέρτος (89’ Γρηγορόπουλος), Μιχαήλ, Ζίζιτς, Φιλίπ (89’ Μαϊδάνος), Στελιάνο, Σεσέροβιτς, Σπαρβ Μιλοσάβλιεβιτς (57’ Πλατέλλας), Τόρζε (81’ Πινακάς), Τρούγιτς, Ντουρμισάι.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter