ΠΑΟΚ: Με ηγέτη τον 18χρονο Τζόλη νίκησε 3-1 τον ΟΦΗ

ΠΑΟΚ: Με ηγέτη τον 18χρονο Τζόλη νίκησε 3-1 τον ΟΦΗ

Πρώτη νίκη και με ανατροπή για τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ. Ο Δικέφαλος του Βορρά, αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 στην Τούμπα από τον ΟΦΗ (49’ Νέιρα), γύρισε το ματς με γκολ των Τζόλη (58’), Ακπομ (91’), Ελ Καντουρί (100’) και παρέμεινε ολοζώντανος στο κυνήγι της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι γηπεδούχοι έκαναν κάκιστο ξεκίνημα, αλλά παρόλα αυτά είχαν δοκάρι με τον Ελ Καντουρί (40’). Με το ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ με τον Αργεντινό μέσο, όμως ο ΠΑΟΚ απάντησε γρήγορα με τον 18χρονο Χρήστο Τζόλη, ο οποίος ήταν και η αποκάλυψη του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ δυσκολευόταν να πετύχει το νικητήριο γκολ και στο 89’ ο Νάστος υπέπεσε σε ανόητο πέναλτι τραβώντας τον Ακπομ. Η εσχάτη των ποινών δόθηκε από τον διαιτητή Φωτιάδη όταν έκανε χρήση του VAR και ο Αγγλος φορ σκόραρε από τα 11 βήματα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά παρά την κατάκτηση του «τρίποντου» οι νικητές προβλημάτισαν με την εμφάνιση τους.

«Νομίζω έγινε ένας καλός αγώνας, η ομάδα μας έκανε μια δυνατή προσπάθεια. Αυτοί οι αγώνες θα μας βοηθήσουν να φτιάξουμε την προσωπικότητα μας. Αυτό που κρατάμε είναι η προσπάθεια των παικτών μας», δήλωσε ο προπονητής του ΟΦΗ Γιώργος Σίμος, ο οποίος πρόσθεσε: «Είναι λίγο δύσκολη η περίοδος που διανύουμε, θα προσπαθήσουμε να έχουμε την καλύτερη εικόνα που μπορούμε, να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορούμε και πάνω απ’ όλα να είναι όλοι οι παίκτες μας υγιείς».

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον, Δ. Γιαννούλης, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Λημνιός (69’ Στοχ), Μπίσεσβαρ (55’ Τζόλης), Λάμπρου (55’ Σφιντέρσκι), Άκπομ.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουάλϊ, Νάστος, Σεμέδο, Βίκτορ, Κ. Γιαννούλης, Νέιρα (95’ Μάνος), Φιγκουεϊρέδο, Βαζ (64’ Ναμπί), Στάικος (83’ Νοικοκυράκης), Κοροβέσης (63’ Κοροβέσης), Μπράουν.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter