ΠΑΟΚ: Με Μαουρίσιο καθάρισε εύκολα τον Αστέρα Τρίπολης 2-0

ΠΑΟΚ: Με Μαουρίσιο καθάρισε εύκολα τον Αστέρα Τρίπολης 2-0

Μέσα σε τέσσερα λεπτά (34’, 37’) με δύο γκολ του Μαουρίσιο ο ΠΑΟΚ καθάρισε τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα και πέρασε στην 2η θέση της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας έναν πόντο πίσω από τον πρωτοπόρο Ατρόμητο κι έναν μπροστά από την Τρίτη ΑΕΚ με την οποία συγκρούεται την ερχόμενη Κυριακή στο Ολυμπιακό Στάδιο!

Ο ΠΑΟΚ έφθασε στο «5 στα 5» στην έδρα του στο φετινό πρωτάθλημα, όπου σημειωτέον παίζει ακόμη σε άδεις εξέδρες εξ αιτίας της περσινής τιμωρίας του, των 7 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών. Ο «δικέφαλος» στηρίχθηκε στα δύο τρομερά σουτ του Βραζιλιάνου μέσου του και μέσα σε ένα τετράλεπτο διαμόρφωσε το 2-0 που έμελε ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν μόνο στο β’ μέρος που προσπάθησαν να αντιδράσουν και είχαν κάποιες καλές ευκαιρίες για γκολ αλλά δεν τα κατάφεραν. Καλύτεροι στιγμή τους στο 56’ όταν είχαν δοκάρι σε εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Κυριακόπουλου.

Ο διαιτητής Καραντώνης κιτρίνισε τους Τσουκαλά και Γιαννούλη

ΠΑΟΚ: Ρέι, Σαμπράνο, Βαρέλα, Μάτος, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Μαουρίσιο, Βιεϊρίνια (86΄ Κάμπος), Ελ Καντουρί (81΄ Μπίσεσβαρ), Πέλκας (76΄ Μακ), Πρίγιοβιτς.

Αστέρας Τρ.: Αθανασιάδης, Κώτσιρας (73΄ Δουβίκας), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Σελίν, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Τσουκαλάς (52΄ Τσουκαλάς)

Μαντιντά (55΄ Κυριακόπουλος), Τόνσο, Μανιάς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter