ΠΑΟΚ: Με τεσσάρα στη Λαμία πάει στο ντέρμπι του Φαλήρου

ΠΑΟΚ: Με τεσσάρα στη Λαμία πάει στο ντέρμπι του Φαλήρου

Μια εβδομάδα πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Νέο Φάληρο, ο ΠΑΟΚ πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση νίκησε 4-0 τη Λαμία και διατήρησε την απόσταση των τεεσάρων βαθμών που τον χωρίζει από τον αντίπαλο του.

Ο «δικέφαλος» στηρίχθηκε στο τρίγωνο των Ελ Καντουρί, Πέλκα και Πρίγιοβιτς που σημείωσαν τα τρια από τα τέσσερα γκολ της ομάδας και εξασφάλισαν άνετα το τρίποντο έστω και στην άδεια –λόγω τιμωρίας-Τούμπα. Από την πλευρά της η Λαμία, δεν ε΄χιε την παρμαικρή σχέση με την ομα΄δα των προηγου΄μενων αγωνιστικών που εντυπωσίασε τον κόσμο. Εκτός αυτού, αναγκάστηκε να αγωνιστεί από το 70’ με δέκα παίτκες λόγωγ αποωολής του Αναστασόπουλου, ο οποίςο δέχθηκε με΄σα σε 17 λεπτά δύο κίτρινες κάρτες.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 10’ με τον Λεόβατς και στο 24’ ο Πρίγιοβιτς διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 50’ ο Πέλκας πέτυχε το 3-0 με εντυπωσιακό σουτ και κάπου εκεί οι γηπεδούχοι πάτησαν φρένο. Τελικά στο 88’, ο Μάτος βρήκε ωραία τον Πρίγιοβιτς και ο Σέρβος με σουτ… έκλεισε το σκορ (4-0).

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Σαμπράνο, Κρέσπο, Λέοβατς (68’ Λημνιός), Μαουρίτσιο, Σάκχοφ (75’ Μπίσεσβαρ), Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί, Πέλκας (61’ Μακ), Πρίγιοβιτς.

ΛΑΜΙΑ (Τεννές): Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουκόλης (40’ Ντακόλ), Ασίγκμπα, Μπλάζιτς, Όμο, Ακόστα, Πίτι (55’ Αναστασόπουλος), Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον (62’ Λινάρδος).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter