ΠΑΟΚ: Νέα ΑΜΚ ύψους 4.5 εκ. ευρώ, στα 164 εκ. ευρώ η επένδυση Σαββίδη στην ΠΑΕ

ΠΑΟΚ: Νέα ΑΜΚ ύψους 4.5 εκ. ευρώ, στα 164 εκ. ευρώ η επένδυση Σαββίδη στην ΠΑΕ

Η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη στα γραφεία της Τούμπας και εκπροσωπήθηκε το 90,64% των μετοχών. Πρώτο θέμα ήταν η τροποποίηση του ομολογιακού δανείου, όπου εγκρίθηκε η αλλαγή του. Το δάνειο των εννέα εκατομμυρίων ευρώ που είχε δοθεί το 2015 θα πάει πίσω τρία χρόνια στην αποπληρωμή του, μέχρι 28 Απριλίου του 2025.

Στη συνέχεια ανακοινώθηκε ΑΜΚ, ύψους 4,5 εκατομμυρίων ευρώ με μετοχές ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ κι αν καλυφθεί το μετοχικό κεφάλαιο θα φτάσει στις 121.237.485,40 ευρώ! Η νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου αφορά τις ανάγκες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και βάσει νόμου θα καλυφθεί σε δύο μήνες. Κάτι που σημαίνει ότι χρονικά θα φτάσει μέχρι τις 15/6/2022, με τον μεγαλομέτοχο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, να έχει και πάλι τον πρώτο λόγο για την κάλυψη της.

«Τα έσοδα που υπάρχουν δεν καλύπτουν όλες τις δαπάνες της ΠΑΕ, αν δείτε και το κόστος του ποδοσφαιρικού τμήματος, τα τελευταία χρόνια έχουμε μόνο ζημίες», είπε ο φοροτεχνικός της ΠΑΕ, Δημήτρης Πανοζάχος, απαντώντας σε ερώτηση για ποιο λόγο απαιτείται Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου από τη στιγμή που έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές πωλήσεις τα τελευταία χρόνια. Ο Πανοζάχος τόνισε επίσης ότι η επένδυση του Ιβάν Σαββίδη στην ομάδα θα φτάσει τα 164 εκατ. ευρώ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter