ΠΑΟΚ: Νέα απώλεια βαθμών, 2-2 με ΟΦΗ

ΠΑΟΚ: Νέα απώλεια βαθμών, 2-2 με ΟΦΗ

Γκέλαρε και στην Κρήτη ο ΠΑΟΚ, καθώς δεν κατάφερε να νικήσει τον ΟΦΗ. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς (2-2) και εντυπώσεις σε ένα ματς που είχε ενδιαφέρον μέχρι τη λήξη του. H ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα είναι στη δεύτερη θέση, έναν βαθμό πάνω από την ΑΕΚ, η οποία την Κυριακή το απόγευμα αντιμετωπίζει τον Αρη στο Χαριλάου.

Το ματς στο Ηράκλειο ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον Δικέφαλο, καθώς άνοιξε το σκορ στο 5’. Ο Λημνιός βγήκε στην αντεπίθεση, απέφυγε τον Γιαννούλη, έκανε το γύρισμα και ο Μπίσεσβαρ με όμορφο πλασέ νίκησε τον Γουάλι (0-1).

Το παράδοξο είναι ότι οι φιλοξενούμενοι δεν ανέβασαν στροφές κι αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο ΟΦΗ. Αρχισε να απειλεί και στο 17’ είχε δοκάρι με τον Βαζ. Στο επόμενο λεπτό ήρθε η ισοφάριση. Ο Βαζ τροφοδότησε τον

Κοροβέση, ο οποίος γύρισε την μπάλα στο ημικύκλιο της περιοχής και ο Νέιρα με όμορφο συρτό σουτ την έστειλε στη δεξιά γωνία του Πασχαλάκη (1-1).

Λίγο πριν από την εκπνοή του πρώτου 45λεπτου οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ. Μετά από υπέροχη συνεργασία Βαζ, Στάικου, Μπράουν, ο τελευταίος γύρισε στον Φιγκεϊρέδο και ο Βραζιλιάνος με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 2-1.

Ο ΠΑΟΚ πίεζε για να φτάσει στην ισοφάριση, κάτι που έγινε στο 76’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μιχαηλίδη (2-2). Ο ΟΦΗ μπορούσε να αρπάξει το «τρίποντο» στο 95’, αλλά ο Νέιρα έχασε μοναδική ευκαιρία.

O διαιτητής Κουμπαράκης έδειξε δύο κόκκινες κάρτες. Στο 59’ απέβαλε τον Κουτρουμπή και στο 81’ τον Εσίτι.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουάλι, Μπράουν, Μαρινάκης (89’ Νάστος), Κουτρουμπής, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Στάικος (77’ Σακόρ), Νέιρα, Βαζ (60’ Ζοάο), Φιγκεϊρέδο (89’ Μάνος).

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Ροντρίγκο (46’ Μιχαηλίδης), Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί (46’ Εσίτι), Λημνιός (63’ Μάτος), Μπίσεσβαρ (63’ Ακπομ), Στοχ (61’ Τζόλης), Σβιντέρσκι.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter