ΠΑΟΚ: Νίκησε 1-0 στην Τρίπολη, το πάλεψε ο Αστέρας, είχε και δοκάρι

ΠΑΟΚ: Νίκησε 1-0 στην Τρίπολη, το πάλεψε ο Αστέρας, είχε και δοκάρι

Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ έφυγε με το «διπλό» από την Τρίπολη (1-0) και έφτασε στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Αστέρας πίεσε για την ισοφάριση, αλλά τον σταμάτησε ο Πασχαλάκης, ενώ στο 86’ ο Μπαράλες είχε δοκάρι.

Στο 2’ χάθηκε διπλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Μακρινό σουτ του Μιτρίτσα έδιωξε ο Παπαδόπουλος και στην εξέλιξη της φάσης το σουτ του Μουργκ κόντραρε και η μπάλα κατέληξε κόρνερ.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και οι Αρκάδες έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ. Στο 18’ με τον Σίτο και στο 21’ με τον Καπίγια.

Στο 26’ ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι για ανατροπή του Μπίσεσβαρ από τον Κανελλόπουλο. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Βιεϊρίνια (0-1).

Στο 44’ ο Αλβάρες εκτέλεσε φάουλ και ο Πασχαλάκης απέκρουσε την μπάλα.

Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας είχε τον έλεγχο του αγώνα και πίεζε για την ισοφάριση. Στο 61’ ο Πασχαλάκης απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο κεφαλιά του Μπαράλες, ενώ ο Δικέφαλος απάντησε με διπλή ευκαιρία στο 63’ με τους Κούρτιτς, Μπίσεσβαρ.

Οι γηπεδούχοι «ακούμπησαν» την ισοφάριση στο 86’ . Ο Γκαρσία έβγαλε την σέντρα και ο Μπαράλες με κεφαλιά «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αστέρας απείλησε και πάλι με τους Γκαρσία, Μπενίτο, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Πασχαλάκη.

O B. Μανούχος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Κανελλόπουλο, Σανταφέ, Σβαμπ, Μιχαηλίδης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Καρμόνα (66’ Γκαρσία Ρούμπεν), Πίτσου, Καστάνιος, Άλβαρεζ (81’ Τασουλής), Βαλιέντε, Κανελλόπουλος (66’ Σανταφέ), Κρέσπι, Σίτο (66’ Γκόμεζ), Καπίγια (82’ Μπενίτο), Μπαράλες.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (52’ Ροντρίγκο), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Σβαμπ (72’ Εσίτι), Κούρτιτς, Μουργκ (78’ Αουγκούστο), Μπίσεσβαρ, Μιτρίτσα (78’ Ζίβκοβιτς), Σφιντέρσκι (78’ Ακπομ).

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter