ΠΑΟΚ: Νίκησε 2-0 την Λίνκολν και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Europa Conference League

ΠΑΟΚ: Νίκησε 2-0 την Λίνκολν και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Europa Conference League

Ο ΠΑΟΚ την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ έκανε το καθήκον του, νίκησε στην Τούμπα 2-0 την Λίνκολν και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Η πρώτη φάση του αγώνα δημιουργήθηκε στο 7’ από τους φιλοξενούμενους με τον Γουόκερ να αστοχεί σε σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Ο Δικέφαλος έψαχνε το γκολ, χωρίς ιδιαίτερο άγχος, και το πέτυχε στο 17’. Ο Σίντκλεϊ έβγαλε την σέντρα από αριστερά και ο Ζίβκοβιτς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα (1-0).

Η Λίνκολν μόνο αδιάφορη δεν ήταν στο ματς και στο 20’ ο Πασχαλάκης απέκρουσε με εντυπωσιακή εκτίναξη το φάουλ που εκτέλεσε ο Γουόκερ.

Στο 28’ οι παίκτες του ΠΑΟΚ άλλαξαν γρήγορα την μπάλα, ο Μουργκ έπιασε δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, ωστόσο ο Κόλεϊνγκ ήταν στη σωστή θέση και απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Οι γηπεδούχοι είχαν ανεβάσει ταχύτητα στο παιχνίδι τους και στο 30’ ο Αουγκούστο βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, έπιασε το σουτ με καλές προϋποθέσεις, όμως και πάλι αποσόβησε τον κίνδυνο ο Κόλεϊνγκ.

Στο 34’ χάθηκε άλλη μία ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Ο Τέιλορ έβγαλε συρτή σέντρα, ο Κούρτιτς έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Τοσκάνο.

Το 2-0 για τον ΠΑΟΚ έγινε στο 55’. Ο Ζίβκοβιτς έβγαλε την σέντρα και ο Σβαμπ με κεφαλιά δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ο Μπίσεσβαρ στο 88’ και στο 89’ έχασε δύο ευκαιρίες για να μεγαλώσει κι άλλο το σκορ.

Ο Νορβηγός Ρόιτ Σάγκι έδειξε κίτρινη κάρτα στους Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Λύρατζη, Λόπες, Τοσκάνο.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ (61’ Λύρατζης), Μιχάι, Κρέσπο, Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Σβαμπ (74’ Τσιγγάρας), Μουργκ, Αουγκούστο (67’ Μπίσεσβαρ), Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι (68’ Ακπομ).

Λίνκολν: Κόλεϊνγκ, Τοσκάνο, Τσιπολίνα, Λόπες, Σέρτζεντ, Ανόν, Γιαχάγια, Ρονάν (72’ Καραλέρο), Γουόκερ (65’ Οκραν), Γκόμεζ, Μπρίτο (78’ Αράιθα).

**Στο άλλο ματς του 6ου ομίλου η αδιάφορη και πρωτοπόρος Κοπεγχάγη επικράτησε 2-0 της Σλόβαν Μπρατισλάβας.

**Ο Ελ Καντουρί υπέστη θλάση στην προθέρμανση και γι’ αυτό αντικαταστάθηκε στην ενδεκάδα από τον Αουγκούστο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter