ΠΑΟΚ: Νίκησε τον Παναιτωλικό 2-0 και πλησίασε την ΑΕΚ

ΠΑΟΚ: Νίκησε τον Παναιτωλικό 2-0 και πλησίασε την ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-0 στο εξ αναβολής παιχνίδι του Παναιτωλικού και πλησίασε στους δύο βαθμούς τη δεύτερη της βαθμολογίας ΑΕΚ. Η νίκη για τους γηπεδούχους ήταν αγχωτική, καθώς η ομάδα του Αγρινίου είχε δοκάρι στο 1-0, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις.

Ο Δικέφαλος κυριάρχησε από το πρώτο λεπτό του αγώνα και στο 9’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σφιντέρσκι από τον Μελίσσα. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Κούρτιτς, ωστόσο ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού απέκρουσε την μπάλα με τα πόδια και αποσόβησε τον κίνδυνο.

Στο 26’ η μπάλα χτύπησε στο στήθος του Ντουάρτε και στη συνέχεια στο χέρι του και ο διαιτητής Ζαμπάλας μετά από χρήση του VAR σφύριξε και δεύτερο πέναλτι. Αυτή τη φορά ο Κούρτιτς ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα και άνοιξε το σκορ (1-0).

Οι γηπεδούχοι απείλησαν και στο 34’, αλλά το σουτ του Αουγκούστο απέκρουσε ο Μελίσσας. Στο 52’ ο Παναιτωλικός είχε δοκάρι με τον Βέργο, ο οποίος δεν μπόρεσε να σκοράρει ούτε στο 82’. Ευκαιρίες είχε και ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος και τελικά στο 92’ ο Ζαμπά, ο οποίος επέστρεψε από το δανεισμό, νίκησε για δεύτερη φορά τον Μελίσσα (2-0).

«Ήταν μια δύσκολη κατάσταση αυτή που περάσαμε. Δεν κάναμε σωστή προπόνηση όλο αυτό το διάστημα. Προσπαθήσαμε όμως αν και είχαμε να παίξουμε από τις 18 Δεκεμβρίου επίσημο παιχνίδι. Είχαμε παρόλα αυτά μια θετική εικόνα, δείξαμε χαρακτήρα και αν ήμασταν πιο τυχεροί θα μπορούσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα στο παιχνίδι», δήλωσε ο προπονητής του Παναιτωλικού Γ. Αναστασίου.

Ο Ζαμπάλας (Ηπείρου) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μελίσσα, Φλόρες, Ροντρίγκο, Κορνέλιους.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ροντρίγκο (62’ Βιεϊρίνια), Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, X. Tσιγγάρας (70’ Σβαμπ), Κούρτιτς, Μουργκ (70’ Ζαμπά), Μιτρίτσα (77’ Σίντκλεϊ), Ντάγκλας Αουγκούστο, Σφιντέρσκι (77’ Τσόλακ).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Mελίσσας, Λούι, Κορνέλιους, Βργκοτς, Μαλής, A. Τσιγγάρας (85’ Μπελεβώνης), Φλόρες, Μπαρμπόσα (86’ Μόρσεϊ), Ντουάρτε (75’ Καρέλης), Μεντόσα (75’ Μάρτσενσον), Βέργος.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter