ΠΑΟΚ: «Ο Αυγενάκης μπήκε στο κάδρο του ντέρμπι, διάλεξε θέση…» – Διαμαρτυρία από ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: «Ο Αυγενάκης μπήκε στο κάδρο του ντέρμπι, διάλεξε θέση…» – Διαμαρτυρία από ΠΑΟΚ

Η σημερινή συνάντηση του υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη με αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός προκάλεσε την αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς το ραντεβού πραγματοποιήθηκε παραμονές του ντέρμπι κορυφής στο Φάληρο.

Για να δείξει μάλιστα ο Αυγενάκης πως κρατάει ίσες αποστάσεις από τις ομάδες, η γραμματέας του επικοινώνησε χθες με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση και ζήτησε να κλειστεί ραντεβού προκειμένου να συζητηθεί το θέμα του Καυταντζογλείου!

«Πέραν πάσης λογικής»

Ο διευθυντής επικοινωνίας του ΠΑΟΚ Λευτέρης Δούκας με ανάρτησή του στο facebook ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «η συνάντηση με την αντιπροσωπεία του ΟΣΦΠ, σχετικά με επιστολή που (σύμφωνα με δημοσιεύματα) αμφισβητεί την αξιοπιστία του πρωταθλήματος, 2 μέρες πριν το ντέρμπι, είναι πέραν πάσης λογικής. Ταυτόχρονα όμως και απολύτως προβλέψιμη από μέρους μας, καθώς ο Μάκης Γκαγκάτσης δέχτηκε πρόταση από τη γραμματέα του Υπουργού για συνάντηση αύριο (!!!) ή μεθαύριο (!!!) σχετικά με το θέμα του Καυταντζογλείου (!!!), κάτι που προφανώς θα μπορούσε να συζητηθεί από βδομάδα… Δε μας έμεινε καμία αμφιβολία λοιπόν πως αναζητούσε το ιδανικό καμουφλάζ για το ραντεβού με την ΠΑΕ ΟΣΦΠ… Πλέον έχει μπει και ο ίδιος στο κάδρο του αγώνα, αφού διάλεξε τη θέση του σε αυτό…»

Ο Λ. Αυγενάκης τοποθετήθηκε για την αντίδραση του ΠΑΟΚ, μετά το τέλος της συνάντησης του με την αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού, λέγοντας ότι «είναι υποχρέωση της πολιτείας και της κυβέρνησης θεσμικά να ακούει τους πάντες. Συνεργαζόμαστε πολύ στενά με FIFA και UEFA και θέλουμε να εξυγιάνουμε το ποδόσφαιρο με τους θεσμικούς μας συνομιλητές. Εμείς δεν έχουμε καμία πρόθεση να καταστρατηγήσουμε τα όρια που μας παρέχει η νομοθεσία. Εγώ ούτε πέναλτι σφυρίζω, ούτε οφσάιντ. Το αποτέλεσμα του αγώνα της Κυριακής θα κριθεί μέσα στο γήπεδο. Ήταν υποχρέωσή μου να συναντηθώ με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως είναι υποχρέωσή μου να συναντηθώ και με την πλευρά του ΠΑΟΚ. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει μια νευρικότητα αλλά από εκεί και πέρα θα παρακαλέσω ο υπουργός Αθλητισμού να μένει έξω από το κάδρο. Η δουλειά μου είναι να συνεργάζομαι με όλους».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter