ΠΑΟΚ: Ο πατέρας Ιβάν μαλώνει Πέλκα, αλλά ο υιός Σαββίδης τον επαινεί

ΠΑΟΚ: Ο πατέρας Ιβάν μαλώνει Πέλκα,  αλλά ο υιός Σαββίδης τον επαινεί

Μπορεί ο Ιβάν Σαββίδης να έκανε δριμύτατες παρατηρήσεις στον νεαρό άσο του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Πέλκα για την άσεμνη χειρονομία του όταν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε σε βάρος του Πανιωνίου, αλλά δεν συνέβη το ίδιο και με τον γιο του, τον Γιώργο Σαββίδη που όχι μόνο κάλυψε τον μικρό αλλά τον επιβράβευσε κιόλας με σχετική ανάρτηση που έκανε στο instagram.

Ο μικρός Σαββίδης αναδημοσίευσε τη φωτογραφία του Πέλκα να πιάνει τα γεννητικά του όργανά κι έγραψε: “Πάρα πολύ νέος και τρομερά συναισθηματικός. Αλλά εντάξει υπήρξαν πολύ πιο προκλητικοί πανηγυρισμοί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό χαλαρώστε. Δημήτρη Πέλκα, δειξ’ τους τι έχεις. Είναι δική σου νίκη”.

Να σημειωθεί ότι μετά τον αγώνα, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είχε ολιγόλεπτο τετ-α-τετ με τον Πέλκα όπου του έκανε συστάσεις και του τόνισε ότι δεν του αρέσουν και δεν δικαιολογεί τέτοιες ενέργειες, ακόμη κι αν αποτελούν προϊόν έντασης της στιγμής. Ο παίκτης από την πλευρά του του είπε ότι δεν είχε πρόθεση με την συγκεκριμένη χειρονομία να προσβάλει τον Πανιώνιο, παίκτες ή οπαδούς του και οι ήταν μια έκρηξη της στιγμής χωρίς κανέναν αποδέκτη. Λίγο αργότερα ο νεαρός άσος στις δηλώσεις του είπε: «Δεν κατάλαβα κι εγώ τι έγινε στην αποβολή. Χαίρομαι για την πορεία του Πανιωνίου, σέβομαι πολύ τα παιδιά που αγωνίζονται εκεί και αρκετοί από αυτούς είναι φίλοι μου. Δε σήμαινε κάτι ο συγκεκριμένος πανηγυρισμός, δεν πήγαινε σε κάποιον. Όταν μπαίνεις αλλαγή, σκοράρεις ένα γκολ στο 95’ και δίνεις τη νίκη στην ομάδα σου, τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα. Δεν έχω να ζητήσω συγνώμη από κανέναν. Δεν πήγαινε πουθενά, ο πανηγυρισμός. Ήθελα να δείξω ότι σαν ομάδα έχουμε τσαγανό και δε μετανιώνω για κάτι. Δε μπορεί να μετανιώνει κανείς όταν είναι ειλικρινής απέναντι στον εαυτό του».

Όπως και να έχει πάντως, με τα όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής Δημήτρης Στυλιάρας, απέβαλλε τον Πέλκα «για χειρονομία προς τον πάγκο του Πανιωνίου, μετά από υπόδειξη του τέταρτου διαιτητή». Αυτό σημαίνει πως ο μικρός κινδυνεύει με τιμωρία έως και τέσσερις αγωνιστικές.

https://www.instagram.com/p/BR09ElNFwpq/

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter